Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

«Είχε το μυαλό του μόνο στα χρήματα ο Νομπόα»

Στον Κριστιάν Νομπόα επέρριψε την ευθύνη για το αδιέξοδο στις συζητήσεις για την παραμονή του στη Ντιναμό Μόσχας, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Γκουράμ Αντζόεφ.

«Είχε το μυαλό του μόνο στα χρήματα ο Νομπόα»
Δεν ήταν το οικονομικό ο λόγος της αποχώρησης του Κριστιάν Νομπόα από την Ντιναμό Μόσχας, όπως ισχυρίστηκε ο Γκουράμ Αντζόεφ στη ρωσική “sport-express”.

«Δεν προσφέραμε στον Νομπόα εξάμηνο συμβόλαιο. Έγιναν διαπραγματεύσεις μαζί του πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Του προσφέρθηκε ένα συμβόλαιο για δύο χρόνια με τους ίδιους όρους», ανέφερε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου και συνέχισε:

«Ο Νομπόα ήθελε αύξηση 50%. Αποφάσισε να συζητήσει ξανά μαζί μας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Νομπόα έπαιξε μπερδεμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο και με την Ντιναμό πέτυχε ένα γκολ σε 11 αγώνες. Είναι θετικό αυτό το στατιστικό; Είναι πολύ δύσκολο να αποδώσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν στο μυαλό σου έχεις μόνο χρήματα και συμβόλαια».

Παραδέχθηκε ότι η πρόταση στον 29χρονο χαφ έγινε σε ρούβλια, όμως τόνισε πως ήταν καλύτερη οικονομικά από εκείνη του ΠΑΟΚ: «Ήταν θυμωμένος; Ναι, προσφέραμε ένα συμβόλαιο σε ρούβλια. Μας χτύπησε η κρίση. Ο Νομπόα θα έπαιρνε πάντως περισσότερα σε σχέση με αυτά που κερδίζει σήμερα από τον ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιό του θα ήταν μικρότερο σε σχέση με το προηγούμενο. Όμως, είναι πλέον δύο χρόνια μεγαλύτερος. Θα δώσω ένα παράδειγμα. Ο Μπουφόν που είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου και θρύλος στην Γιουβέντους, κάθε χρόνο μειώνει τους μισθούς του. Αυτός όμως αγαπάει με όλη την καρδιά του την ομάδα και αυτό είναι δείγμα επαγγελματισμού»
, κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: