Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Λούκας: «Θέλω να μείνω στη Λα Κορούνια, αλλά…»


Ξεκάθαρος για τις προθέσεις του ο Λούκας Πέρεθ, δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στη Λα Κορούνια, αλλά αν είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ όπου ανήκει, θα το κάνει.

Λούκας: «Θέλω να μείνω στη Λα Κορούνια, αλλά…»
Το τι θέλει είναι σαφές. Το τι μπορεί να κάνει είναι… άλλη υπόθεση. Ο Λούκας Πέρεθ μιλώντας σε εφημερίδα της Γαλικίας έκανε σαφές πως θέλει να παραμείνει στη Λα Κορούνια, ωστόσο αν αυτό δεν είναι εφικτό, θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ τιμώντας το συμβόλαιό του.

«Αν παραμείνει η Λα Κορούνια στην κατηγορία, υπάρχουν πιθανότητες να μείνω. Όμως δεν είναι η ώρα τώρα να το συζητάμε αυτό. Όταν εξασφαλίσουμε μαθηματικά τη σωτηρία, θα μιλήσουμε για το μέλλον μου. Αυτή τη στιγμή καλύτερα να αφήσουμε τα πράγματα όπως είναι. Όμως μη νομίζετε πως το πρόβλημα είναι η Λα Κορούνια ή εγώ. Ήδη έχουμε κάνει μια συζήτηση, ξέρουν πως θέλω να μείνω και δεν υπάρχει πρόβλημα ανάμεσά μας», ανέφερε.

«Πού είναι καλύτερα από το να είσαι στην πατρίδα σου, με την οικογένεια και τους φίλους σου. Όμως είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αλλά αν πρέπει να επιστρέψω θα το κάνω, γιατί αυτή ήταν η συμφωνία. Εκεί πάντα ένιωθα πως με αγαπούν και μου συμπεριφέρονταν ωραία», πρόσθεσε ο 26χρονος μεσοεπιθετικός.

Ερωτηθείς αν εκτιμά πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει «έκπτωση» στη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ που έχει τεθεί σαν οψιόν αγοράς, απάντησε: «Δεν ξέρω, θα το δούμε εκείνη την ώρα. Ίσως μετά από ένα χρόνο χωρίς εμένα, τώρα να με υπολογίζουν. Δεν ξέρω πώς είναι τώρα τα πράγματα. Επαναλαμβάνω όμως πως αν πρέπει να επιστρέψω θα το κάνω».

Φέτος ο Λούκας έχει 10 συμμετοχές και 4 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: