Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ιστορική υποχρέωση!!

Ο δρόμος για τον τελικό περνάει από το ΟΑΚΑ και ο Ολυμπιακός μια μέρα μετά την συμπλήρωση 90 ετών έχει... ιστορική υποχρέωση να προκριθεί σε βάρος της ΑΕΚ. Ποιό το πλάνο του Περέιρα.

Ιστορική υποχρέωση
Μια μέρα μετά τα 90ά του γενέθλια ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δώρο στον κόσμο του, τη νίκη-πρόκριση συνεχίζοντας την πορεία προς την κατάκτηση του Κυπέλλου και του νταμπλ.

Ο Περέιρα και οι παίκτες του γνωρίζουν πως θα αγωνιστούν σε «κολαστήριο» με 65.000 οπαδούς της ΑΕΚ (19:00, OTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), όπως επίσης γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη αποτυχία συνεπώς είναι υποχρεωμένοι να φύγουν πάση-θυσία με το «διπλό από το ΟΑΚΑ, στο επαναληπτικό του 1-1.

Ο Πορτογάλος κατάστρωσε τα πλάνα του χωρίς τρεις σημαντικές μονάδες, με τους Μήτρογλου, Ελαμπντελαουΐ και Φουστέρ συν το ότι μετά την αναβολή του ματς στην Κομοτηνή οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αγωνιστική απραξία δυόμιση εβδομάδων.

Ο Μέγιερι είναι ο τερματοφύλακας που χρησιμοποιεί στο Κύπελλο, ωστόσο αυτή τη φορά θα πάει στη σίγουρη λύση του Ρομπέρτο. Αριστερά στην άμυνα φανέλα βασικού παίρνει ο Μαζουακού, δεξιά -απόντος του Ομάρ- θα βρεθεί ο Σαλίνο, και στόπερ οι Σιόβας και Μποτία με τον τελευταίο να επανέρχεται έπειτα από τρεις μήνες! Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Μανιάτης, Κασάμι, Τσόρι, στα άκρα οι Αφελάι, Ντοσεβί και στην κορυφή της επίθεσης ο Χάρα.

Έκπληξη στους εκτός αποστολής είναι το όνομα του Σαντάνα, ενώ αποκλείστηκαν και οι Αυλωνίτης, Διαμαντάκος. Οι δύο νεαροί της αποστολής είναι οι Βούρος και Σάλιακας. Μέσα και οι Μέγιερι, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης και Ντουρμάζ, ο οποίος έχει πιθανότητες να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: