Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Έπιασε δουλειά ο πρόεδρος!!

Δεν χάνει ούτε λεπτό ο Σπύρος Παπαθανασάκης που προσπαθεί να επωφεληθεί από την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, για να κλείσει ανοικτά μέτωπα της ομάδας. Έτσι, έχει ξεκινήσει μια διαδικασία ώστε να αναζητεί τις απαραίτητες λύσεις προκειμένου η ομάδα να αρχίσει χωρίς προβλήματα την παρουσία της στα πλέι οφ όπου και θα κριθούν τα πάντα για τον Ηρακλή.
Ηλεκτρονικό εισιτήριο
Μια από τις υποχρεώσεις που ήθελε να διευθετήσει χθες ο Σπύρος Παπαθανασάκης, ήταν το θέμα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ προσπάθησε να βρει τη λύση από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την εταιρεία που έχει αναλάβει τη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα από τη στιγμή που οι εγκαταστάσεις που υπάρχουν δεν είναι συμβατές με τον εξοπλισμό της εταιρείας και έπρεπε να αναζητηθεί. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, είναι πιθανό αν όλα εξελιχτούν φυσιολογικά, στα πλέι οφ να υπάρχει η δυνατότητα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου για τους φιλάθλους που θα προσέρχονται στο Καυτανζόγλειο.
Παλιές οφειλές
Επειδή είχε δημιουργηθεί το θέμα με τον Ντάνι Λόπεζ, ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή ζήτησε να ενημερωθεί για όλες τις οφειλές που υπάρχουν προς ποδοσφαιριστές. Έτσι, έχει ξεκινήσει ένα κύκλο επαφών για να πιστοποιήσουν τις οφειλές που υπάρχουν και να αρχίσει τις καταβολές, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα που θα έχει παρενέργειες στην ομάδα.
Συναντήσεις για χορηγίες
Μπορεί η σεζόν να είναι προς το τέλος της, αλλά ενδέχεται να υπάρξουν χορηγίες, από τη στιγμή που η ομάδα θα έχει προβολή από τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Έτσι, θα υπάρξουν κάποιες συναντήσεις, με την προοπτική να υπάρξει κάποια επικερδής συμφωνία.
Αναχωρεί το Σαββάτο
Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο και δεν θα μπορέσει να μεταβεί στη Ζάκυνθο για τον αγώνα του πρωταθλήματος, ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Η επόμενη έλευση του στην Ελλάδα θα γίνει τον επόμενο μήνα με την έναρξη των πλέι οφ. Γι’ αυτό θέλει να έχει τακτοποιήσει όλα τα ζητήματα που μπορεί να δώσει λύσεις, είτε με παρεμβάσεις του, είτε οικονομικά. Καθημερινά, από νωρίς το πρωί προσπαθεί να είναι σε επαφή με τους συνεργάτες του για να είναι έτοιμος από τη δική του πλευρά.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: