Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Χλωρός: «Υποστηρίζω τον Ηρακλή και χάρηκα πάρα πολύ για την πρόκριση!»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής της Νέας Ιωνίας, Γιάννης Χλωρός.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή μίλησε για την αγαπημένη του ομάδα, τον «Ημίθεο», για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, αυτή του προπονητή, καθώς και για τα τεκταινόμενα στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου ως ενεργό μέλος του ΠΣΑΠ.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γεννηθείς στο Σβάμπαχ της Γερμανίας, Γιάννης Χλωρός: 

Για το νέο του πόστο, αυτό του προπονητή: «Δεν είναι κάτι συνειδητό, είναι κάτι που με ενδιάφερε και με ενδιαφέρει εδώ και δύο χρόνια. Η θέση του προπονητή δεν είναι εύκολη, μέχρι και η γυναίκα μου, μου είπε ότι έβγαλα μία άσπρη τρίχα (είπε χαριτολογώντας ο 36χρονος προπονητής της Νέας Ιωνίας). Δεν είναι football manager που όταν χάνουμε ένα παιχνίδι το σώζουμε και το ξαναβάζουμε...»

Στη συνέχεια μίλησε για τις διαφορές που παρατηρεί ανάμεσα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και την νέα του πορεία στην προπονητική, ενώ ακολούθως μίλησε για την αγαπημένη του ομάδα, τον Ηρακλή:

«Ήταν μεγάλη ευκαιρία να πάω να δω την αγαπημένη μου ομάδα να προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, μία πρόκριση που την χάρηκα πάρα πολύ. Το ζω σαν φίλαθλος... Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ένας αξιόλογος προπονητής και φυσικά η φετινή πορεία του Ηρακλή οφείλεται και στο ισχυρό ρόστερ που έχει. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η μέχρι στιγμής πορεία του Ηρακλή στην Football League. Βλέπω Ηρακλή και ΑΕΚ να ανέβαινουν στην Σούπερ Λιγκ, εκεί που πρέπει να είναι»

Τέλος μίλησε για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και για τα τελευταία γεγονότα που βλέπουμε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Όλα ξεκινούν από την αδειοδότηση, δεν γίνεται να παίρνουν μέρος οι ομάδες στο Πρωτάθλημα χωρίς κανένα έλεγχο. Πάρτε παράδειγμα την Καβάλα, όταν και αγωνίστηκα προ διετίας. Η ομάδα συγκροτίστηκε 20 Αυγούστου, πληρωθήκαμε ένα μήνα μόνο, το Σεμπτέβριο και δεν ξαναπήραμε λεφτά μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Καβάλα αγωνίστηκε κανονικά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο Πρωτάθλημα. Γιατί; Έλεγξε κάποιος αν τα παιδιά πληρωθήκανε ή όχι; Πάρτε παράδειγμα και τη φετινή περίπτωση της Νίκης Βόλου... »

«Κάναμε το πρώτο βήμα για να ισχύσει το ταμείο, συμφωνήσαμε για τα χρωστούμενα, συμφωνήσε η Σούπερ Λιγκ να δώσει τα λεφτά που χρωστάει, συμφωνήσαμε να υπογράψουμε τους κανονισμούς και τον επόμενο βήμα είναι να υπογραφεί και από την ΕΠΟ για να δώσουμε ως ΠΣΑΠ τα λεφτά στους ποδοσφαιριστές», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χλωρός για το πολυσηζητημένο... ταμείο.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: