Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Στον πάγκο λόγω καυγά ο Κομπανί!

Ο παραγκωνισμός του Βινσέν Κομπανί στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Σίτι, ναι μεν οφείλεται στο ντεφορμάρισμά του, όμως, η «Daily Mirror» δίνει νέα διάσταση στην απόφαση του Πελεγκρίνι, έπειτα από τσακωμό του Βέλγου με τον Φερναντίνιο στ' αποδυτήρια της ομάδας στο «Άνφιλντ»!
Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Κομπανί ξέσπασε όταν άκουσε από τον Φερναντίνιο να του μιλάει για τη φάση του πρώτου γκολ από τον Τζόρνταν Χέντερσον σ' εκείνον τον αγώνα (2-1 νίκη για τη Λίβερπουλ), με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο και να μπει στη μέση ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Μάλιστα, ο Χιλιανός κόουτς έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ηρεμήσει τον αρχηγό της ομάδας του, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να επεμβαίνουν επίσης, φοβούμενοι μήπως ο Κομπανί ορμήσει στον Φερναντίνιο και οι δυο τους πιαστούν στα χέρια!
Έτσι, ο Βέλγος έμεινε στον πάγκο στο αμέσως επόμενο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι, στη νίκη (2-0) επί της Λέστερ, με τον καυγά που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Daily Mirror» να φανερώνει πως φέτος, ο σκληροτράχηλος αμυντικός είναι... άλλος άνθρωπος.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: