Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

«Εμπειρία εναντίον ενθουσιασμού»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκαν ο προπονητής της Ηλιούπολης, Στέλιος Ζιώγας και ο προπονητής της Νίκης Μεσημερίου, Κοσμίν Μπαρκαουάν, και μίλησαν για τον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣΜ που θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας.
Αναλυτικά ο Στέλιος Ζιώγας δήλωσε:
Για τον τελικό:
«Ένα τελικός μπορεί πάντα να κρύβει εκπλήξεις. Ο σημερινός αντίπαλος έχει βγάλει εκτός τρεις ομάδες από την Α1’ και θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».
Για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας:
«Είμαστε μια από τις πιο νεαρές και ταλαντούχες ομάδες του πρωταθλήματος. Όταν έχεις νεαρά παιδιά υπάρχει η θέληση ενώ το Μεσημέρι έχει μεγαλύτερη εμπειρία. Θα δούμε αν θα υπερισχύσει η εμπειρία ή ο ενθουσιασμός».
Για το αν θα υπάρχει απογοήτευση σε περίπτωση ήττας:
«Πάντα υπάρχει μια πικρία μετά από μια ήττα, ιδιαίτερα σε έναν τελικό. Έχουμε και την συνέχεια του πρωταθλήματος που είναι σημαντική».

Ο Κοσμίν Μπαρκαουάν τόνισε:
Για τον τελικό:
«Είναι μια γιορτή για τον κόσμο και το ποδόσφαιρο. Φτάσαμε εδώ με πολύ κόπο και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο».
Για την επιστροφή του στη Τούμπα:
«Ελπίζω να χαρεί ο κόσμος στη Τούμπα. Επιστρέφω μετά από 10 χρόνια σε αυτό το γήπεδο και είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Εκ μέρους της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ και τον κ. Κατσαρή που μας έδωσαν το γήπεδο».
Για το αν θα υπάρχει απογοήτευση σε περίπτωση ήττας:
«Σαν παίκτης αλλά και σαν προπονητής μου αρέσει να κερδίζω ακόμα και αν είναι φιλικό. Υπάρχει η συνέχεια του πρωταθλήματος και δεν θα προλάβουμε να κλάψουμε ή να γελάσουμε πολύ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: