Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

«Πάρτι» και πίστη για πρόκριση!!

Τις ένδοξες στιγμές της ιστορίας της θα ζήσει ξανά η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου. Πώς θα παρατάξει την «Ένωση» ο Δέλλας.

«Πάρτι» και πίστη για πρόκριση!
Η ώρα του μεγάλου επαναληπτικού της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης (19:00, OTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), έχοντας ως… προίκα το 1-1 στο Καραϊσκάκη.

Μπροστά σε 65.000 οπαδούς της η «Ένωση» θα επιχειρήσει να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον τελικό, έχοντας ως στόχο φυσικά την κατάκτηση του τροπαίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Τραϊανός Δέλλας φέρεται να έχει κατασταλάξει στους δέκα του αρχικού σχήματος, ενώ παίζεται μία θέση. Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλος (ή Λαμπρόπουλος) και Σοϊλέδης.

Στα χαφ θα παίξουν ο Ανάκογλου με τον Γιόχανσον, με τον Μάνταλο σε ρόλο οργανωτικό. Στα πλάγια θα είναι ο Μπαρμπόσα και ο Πλατέλλας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αραβίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βούρας, Γροντής, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Ρόβας, Σαρρής, Κορδέρο, Ντακόλ, Ζόριτς και Κρισάντους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: