Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ανησυχία στον Ολυμπιακό λίγο πριν το ντέρμπι!!

Τι δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς με αφορμή τα φέιγ βολάν στο σπίτι του Καλογερόπουλου. Με παρέμβασή του στο sport24 Radio 103.3 ο Κώστας Καραπαπάς εξέφρασε την ανησυχία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει του ντέρμπι, με αφορμή τα φέιγ βολάν στο σπίτι του διαιτητή Καλογερόπουλου.
''Εκφράζουμε την ανησυχία μας, έχουμ ενημερωθεί όσα έγιναν με τα φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του διαιτητή Καλογερόπουλου. Επειδή μέχρι στιγμής εμείς, ως Ολυμπιακός, έχουμε φροντίσει να πάμε στο παιχνίδι με τους ηπιότερους τόνους, θα θέλαμε να υπάρχει περισσότερη προσοχή και από την Πολιτεία και από την Αστυνομία, να μην χαλάσουν όλα την τελευταία μέρα.
Ήδη έχουμε δει από μερίδα του Τύπου στοχοποίηση όλων των εμπλεκόμενων στον αγώνα και μια προσπάθεια πίεσής τους. Φτάσαμε να υπάρχουν φέιγ βολάν στο σπίτι διαιτητή. Αυτά είναι τα σοβαρά ζητήματα για το ποδόσφαιρο. Αντί να ασχολείται ο κ. Κοντονής με ημίμετρα και να κλειδώνει τα γήπεδα, καλό θα είναι να δει και αυτά τα ζητήματα. Εμείς καταθέτουμε την ανησυχία μας. Έχει ήδη ασκηθεί πίεση στον διαιτητή. Σαν Ολυμπιακός έχουμε κάνει τα πάντα ώστε να διατηρηθεί ηρεμία ενόψει της αναμέτρησης που θα έχει πολύ κόσμο. Θα είναι δοκιμασία και για την Αστυνομία του γηπέδου, που έχει συνηθίσει να υποδέχεται παιχνίδια με χαμηλότερο ενδιαφέρον. Θα είναι δοκιμασία και για την ΑΕΚ και για την ΕΠΟ και για την Αστυνομία''.
Ερωτώμενος για το αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, δώσει το παρών στο ντέρμπι, είπε: ''Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα κάνει ό,τι αποφασίσει. Έχει δικαίωμα να πάει στο γήπεδο. Άλλωστε και στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν πει ότι θα είναι καλοδεχούμενος εάν πάει. Θα το μάθετε όταν έρθει η ώρα''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: