Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

«Πήραμε διαβεβαιώσεις»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βολεϊμπολίστας του Άρη, Λάμπης Μπαμπαλιούτας και μίλησε για τα προβλήματα στο τμήμα βόλεϊ της ομάδας αλλά και για την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις:
«Γυρίσαμε στη προπόνηση κανονικά όπου συμμετείχαν όλοι οι παίκτες. Θα είναι κανονικά στις προπονήσεις οι παίκτες από εδώ και πέρα και την Παρασκευή κανονίσαμε και ένα φιλικό για να μην χάσουμε την φόρμα μας».
Για τις συζητήσεις που είχαν με τους υπεύθυνους της ομάδας:
«Βρεθήκαμε με τον Ερασιτέχνη και μας είπαν πως μέχρι την Πέμπτη θα μας δώσουν ένα χρονοδιάγραμμα του πότε θα πληρωθούμε. Την προηγούμενη φορά δεν είχαμε ακούσει συγκεκριμένα πράγματα και για αυτό είχαμε κάνει την αποχή».
Για το αν μπορεί να βρεθεί λύση:
«Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Πήραμε κάποιες διαβεβαιώσεις και αφού μας είπαν να περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλουμε. Μας ζήτησαν να βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο και όχι να κάνουμε αποχή και ελπίζουμε να ακούσουμε κάποια ευχάριστα νέα και πως θα βρεθεί κάποια βοήθεια».
Για τον αν επηρέασαν τα προβλήματα στην ήττα της ομάδας από τον Παναθηναϊκό:
«Κατεβήκαμε με σχεδόν μία προπόνηση, έλειπαν τρεις βασικοί παίκτες και δεν ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι σωματικά και κυρίως ψυχολογικά. Κάποια παιδιά είναι οικογενειάρχες και ζουν από αυτό».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: