Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Περού: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη σε εγκληματική επίθεση οπαδών μέσα σε γήπεδο!! (video)

Η βία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα έκανε την εμφάνιση της ξανά σήμερα σε αγώνα  στο Περού με οπαδούς να επιτίθενται στους παίκτες αντίπαλης ομάδας και να τραυματίζουν πολύ σοβαρά έναν εξ αυτών. Τα αποτρόπαια αυτά γεγονότα έλαβαν χώρα λίγο μετά το φινάλε του αγώνα της  Σπορτ Άνκας με την AMVA για  την πρώτη αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος Χουαράθ στην χώρα της Λατινικής Αμερικής.
Η απουσία της αστυνομίας ήταν σύμφωνα με τα τοπικά ρεπορτάζ μία από τις αιτίες των βίαιων γεγονότων που θα μπορούσαν να έχουν μοιραίες συνέπειες για τον Ζοσιμάρ Πατσέκο. Ήδη κατά τη διάρκεια της συνάντησης  σημειώθηκαν κάποιες διαμάχες μεταξύ των παικτών και του προπονητή της AMVA που  άναψαν τα αίματα και στους οπαδούς,  ιδιαίτερα εκείνους της τελευταίας. Και μετά τον αγώνα, το οποίο παίχτηκε στο « Βιντενίτα» της Χουαράθ,  οπαδοί της   έστησαν ενέδρα στην πόρτα  προς τα αποδυτήρια του γηπέδου στους παίκτες της αντιπάλου με σκοπό να τους επιτεθούν. Με  μεγάλο θύμα της μάχης που δόθηκε εκεί τον Ζοσιμάρ Πασέκο που δέχθηκε την πλέον βάναυση επίθεση από τους οπαδούς  της AMVA.
Και το ακόμα χειρότερο ήταν ότι ούτε καν οι πρώτες βοήθειες δεν παρασχέθηκαν  άμεσα στον άτυχο ποδοσφαιριστή διότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο ή παραϊατρικό προσωπικό και έπρεπε να  μεταφερθεί με ιδιωτικό αυτοκίνητο.




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: