Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Παρακολουθεί Πέτριτς η Μάλαγα!

Το ενδιαφέρον της Μάλαγα για την απόκτηση του Μλάντεν Πέτριτς αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Παρακολουθεί Πέτριτς η Μάλαγα
Τον καλό του εαυτό δείχνει πως έχει βρει ξανά στον Παναθηναϊκό ο Μλάντεν Πέτριτς.

Ο Κροάτης επιθετικός έχει καταφέρει να πετύχει τρία γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια του «τριφυλλιού» (ένα από αυτά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό), βοηθώντας σημαντικά στη μάχη για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Για αυτό τον λόγο οι «πράσινοι» φέρονται έτοιμοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της Μάλαγα για την απόκτηση του 34χρονου επιθετικού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ισπανοί φέρονται να ψάχτηκαν για τον Πέτριτς και έμαθαν ότι είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, παραμένουν διατεθειμένοι να παρακολουθήσουν διακριτική τη συγκεκριμένη υπόθεση και να καταθέσουν την πρότασή τους, εφόσον διαπιστώσουν πως θα παρουσιαστεί εμπλοκή στις συζητήσεις του Κροάτη με τους «πράσινους». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: