Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Εν αναμονή της απόφασης Σαββίδη!!

Την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη περιμένουν στον ΠΑΟΚ, καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της ομάδας.

Εν αναμονή της απόφασης Σαββίδη
Πέρα από το θέμα του τεχνικού διευθυντή που είναι στο προσκήνιο μετά την αποχώρηση του Ζήση Βρύζα, το επόμενο ζήτημα που απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι εκείνο του προπονητή.

Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη το ερχόμενο Σάββατο. Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» ενημερώνεται πλήρως για όλα όσα γίνονται στην ομάδα και οι μέχρι στιγμής εισηγήσεις είναι υπέρ της απομάκρυνσης του Άγγελου Αναστασιάδη.

Όλα δείχνουν ότι η συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, αλλά εκείνο που ψάχνουν στη διοίκηση είναι τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα καταφέρει να αλλάζει την υπάρχουσα κατάσταση, η οποία δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη.

Από την πλευρά τους, οι οπαδοί δείχνουν να είναι σε έξαλλη κατάσταση και ζητούν την απομάκρυνση του Αναστασιάδη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, αν οι Θεσσαλονικείς κάνουν νέα γκέλα το Σάββατο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο υποδέχονται στην Τούμπα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: