Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

«Όλοι οι αντικειμενικοί φίλαθλοι θα είναι με την ΑΕΚ» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος τερματοφύλακας της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ Ηλίας Ατματζίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αποψινό ντέρμπι Κυπέλλου ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Ελπίζουμε να περάσουμε το βράδυ, τότε θα είμαστε καλά. Όλοι οι αντικειμενικοί οπαδοί θα είναι με την ΑΕΚ».

Για την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης: «Είναι παράλογο μια ομάδα Β’ Εθνικής στο γήπεδό της να έχει τόσο μεγάλη αστυνομική περιφρούρηση».

Για την ενδεχόμενη παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδο: «Έχει το δικαίωμα να έρθει στο γήπεδο αλλά όχι να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ δεν έπεσε στην παγίδα όταν ήρθε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Τούμπα, αντίθετα ο Παναθηναϊκός έπεσε. Δεν μπορεί μια ομάδα που προκαλεί 20 χρόνια να έρθει ο πρόεδρός της και να μπει στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον διαιτητή Καλογερόπουλο: «Δεν φοβόμαστε κανέναν , δεν νομίζω ότι μπορεί η διαιτησία να κάνει κάτι εις βάρος μας. Είναι ένα κρας τεστ για όλους μας».

Για την παρουσία 65.000 κόσμου στο ΟΑΚΑ: «Είναι τρομερό γεγονός όπως βλέπετε θα είναι πάρα πολύ μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο . Εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά και να περάσουμε, δεν νοείται να σκεφτώ ότι θα περάσει ο Ολυμπιακός. Πρέπει να παίξουμε με την νοοτροπία του νικητή».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Ατματζίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: