Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

«Φαβορί ο Άρης»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ο Γιώργος  Σιμψερής και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη και την μάχη της ανόδου στη Γ” εθνική.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το πέρασμα του από τον Άρη:
«Στον Άρη ήρθα το 2006-2007, ήμουν μερικά χρόνια στη Κ20 και με τον κ. Κούπερ ήρθα και έκανα προπονήσεις στη πρώτη ομάδα. Τώρα είμαι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς όμως τώρα παίζω κανονικά, έχω βρει τα πατήματα μου και είμαι σε καλή κατάσταση».
Για την Αναγέννηση Γιαννιτσών:
«Είναι μια νεανική ομάδα και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Δεν διαλέγουμε αναμετρήσεις».
Για τα «Αρειανά» του συναισθήματα:
«Ο Άρης είναι η ομάδα που υποστήριζα μικρός ενώ πέρασα και από την ομάδα. Βέβαια, τώρα συναντιόμαστε ως αντίπαλοι και είναι αλλιώς».
Για το πως περιμένουν το παιχνίδι με τον Άρη οι παίκτες της Αναγέννησης Γιαννιτσών:
«Όλα τα παιδιά περιμένουν με αγωνία το παιχνίδι και χωρίς άγχος. Ο καθένας θέλει να διακριθεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπως θέλουν όλοι με τον Άρη. Ο Άρης πριν τρία χρόνια έπαιζε Γιουρόπα Λιγκ και τον βλέπει όλη η Ελλάδα. Αν χάσεις κανείς δεν θα σου πει τίποτα».
Για τον προπονητή του, τον Αντώνη Σαπουντζή:
«Έχει προσθέσει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Άρη και σαν προπονητής είναι πολύ κοντά σε εμάς. Μας νιώθει και μας βοηθάει πάρα πολύ. Είναι δίπλα μας και γνωρίζει την  ψυχολογία μας».
Για τον Άρη:
«Πιστεύω πως ο Άρης θα ανέβει κατηγορία αν και δεν έχει βρει τα πατήματα του. Ο Πανσερραϊκός στον πρώτο γύρω έκανε πολλές γκέλες αλλά στον δεύτερο τα πάει καλά. Ο Άρης έχει ποιοτικό ρόστερ όμως δεν έχει δείξει την ποιότητα του. Βέβαια, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και όλοι πιστεύουν πως θα βγει πρώτος στη κατηγορία. Είναι το φαβορί και έχει τα παιχνίδια με τους αντιπάλους του μέσα στο Χαριλάου».
Για το αν θα μείνει στη κατηγορία η ομάδα του:
«Πιστεύω πως θα μείνουμε στη κατηγορία γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: