Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Μπλαν: «Αγνοήστε τον Κόστα»

Ο Λοράν Μπλαν αναφέρθηκε στον Ντιέγκο Κόστα πριν από το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ, λέγοντας πως το να προκαλεί καυγάδες είναι στο... αίμα του και οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν δεν πρέπει να «μασήσουν» στα παιχνίδια του. Μαύρα περιβραχιόνια θα φορούν οι πρωταθλητές Γαλλίας, θρηνώντας για τα θύματα της συντριβής του ελικοπτέρου στην Αργεντινή.  
«Ο Κόστα προκαλεί τους αντιπάλους του. Είναι μέρος του παιχνιδιού του. Νομίζω ότι το χρειάζεται και το αναζητά. Το πιο σημαντικό είναι να μην τον αφήσουμε να κάνει τα δικά του.
Τον παρακολούθησα κόντρα στην Τότεναμ, στον τελικό του Λιγκ Καπ, και διαπίστωσα πως από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να κάνει αυτό, οπότε αύριο τα δύο σέντερ μπακ μας πρέπει να σιγουρευτούν πως θα τον σταματήσουν.
Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και πολύ καλή τεχνική. Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι. Παίζουμε εκτός έδρας κι έτσι πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί για να τον σταματήσουμε» ανέφερε ο Γάλλος κόουτς και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν με το ελικόπτερο:
«Είμαι εκπρόσωπος της Παρί. Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στις οικογένειες των δέκα ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους χθες.Τρεις από αυτούς ήταν άτομα του αθλητισμού στην Γαλλία. Θρηνεί σύσσωμος ο γαλλικός αθλητισμός. Είμαι ιδιαιτέρως στεναχωρημένος γιατί κάποιους τους ήξερα και προσωπικά.
Αύριο θα φοράμε μαύρα περιβραχιόνια».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: