Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Αντσελότι: «Μας αξίζουν τα σφυρίγματα»

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Παραδέχθηκε την κακή εικόνα της Ρεάλ και τόνισε ότι οι αποδοκιμασίες είναι απόλυτα δίκαιες.
«Είναι προφανές ότι αυτό μας πληγώνει πολύ. Παίξαμε πολύ άσχημα» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός, προσθέτοντας: «Δεν είναι καλό ούτε για την εικόνα μας, ούτε για την εικόνα του συλλόγου. Τα σφυρίγματα από τον κόσμο μας αξίζουν. Πρέπει όλο αυτό να μας δώσει κίνητρο για τη συνέχεια».
Ακόμη, σημείωσε: «Παίξαμε πολύ άσχημα και το ξέρουμε. Δεν έχουμε πρόβλημα να το παραδεχτούμε. Είναι η αλήθεια. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτό που συμβαίνει, αυτό που παίζουμε. Είχαμε προβλήματα σε όλους τους τομείς. Επίθεση και άμυνα, μαχητικότητα, συγκέντρωση, κίνητρο. Είναι ξεκάθαρο. Υποφέραμε πολύ μέχρι το τελευταίο λεπτό, μέχρι το τέλος. Το παιχνίδι δεν πήγε καθόλου όπως το θέλαμε και όλα μπορούσαν να συμβούν».
Σε ό,τι αφορά τη φημολογία για απομάκρυνσή του από τον πάγκο, ξεκαθάρισε: «Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Συνεχίζω τη δουλειά μου, προσπαθώ για το καλύτερο. Ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Είναι η ευθύνη του προπονητή, να εμφανίζει μια ομάδα που μπορεί να παίξει καλύτερα από εμάς απόψε. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης στον προπονητή. Είναι δύσκολο να εξηγήσω γιατί παίζουμε έτσι, ειδικά μετά τα όσα κάναμε μέχρι το Δεκέμβρη. Αυτή είναι όμως η πραγματικότητα και πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: