Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Τζιωρτζιόπουλος: «Πλεονέκτημα η ΑΕΚ, αλλά…»

Ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6 για το σημερινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Τζιωρτζιόπουλος: «Πλεονέκτημα η ΑΕΚ, αλλά…»

Αναλυτικά ο παλιός παίκτης της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού μίλησε στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας και τον Γιώργο Χελάκη για:

-Το σημερινό ντέρμπι: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό που είδαμε στο Καραϊσκάκη. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πιο σοβαρός πιο πειθαρχημένος και δεν θα υποτιμήσει την ΑΕΚ, όπως έκανε στο πρώτο ματς».

- Το που θα κριθεί το ματς: «Θα παίξει ρόλο δύναμη και ποιότητα. Θα πρέπει και δυο ομάδες να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη, ατομικά και ομαδικά».

- Το πώς βλέπει την ΑΕΚ: «Αυτή τη στιγμή ΑΕΚ έχει ένα πλεονέκτημα, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Φέτος, έχει αποκτήσει αγωνι9στική ταυτότητα. Είναι μια ομάδα που παίζει με πάθος και τρέχει πολύ. Ξέρεις ότι θα πας στο γήπεδο και θα δεις μια γυμνασμένη ομάδα, με απίστευτα τρεξίματα. Είναι ομάδα συνόλου.

- Τον Τραϊανό Δέλλα: «Τα παιδιά δεν ξύπνησαν ένα πρωί και έγιναν ομάδα, παίζει ρόλο η δουλειά του Δέλλα. Είμαστε μια χώρα που δεν δίνουμε πίστωση χρόνου και θέλουμε όλα να γίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Φέτος που δόθηκε ο χρόνος που πρέπει, ο Τραϊανός έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό έργο.

- Tην επιλογή Χάρα στην επίθεση του Ολυμπιακού: «Νομίζω ότι η απουσία του Μήτρογλου είναι πρόβλημα για τον Ολυμπιακό. Είναι απώλεια ο Μήτρογλου…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: