Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Στένεψαν τα περιθώρια!!

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Άρη, ύστερα από τη χθεσινή ήττα στον Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό για την φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στένεψαν τα περιθώρια
Οι Θεσσαλονικείς μέχρι σήμερα έχουν δώσει πέντε αγώνες για το πρωτάθλημα και έναν για το θεσμό των εκπλήξεων, μετρώντας συνολικά πέντε ήττες και μία μόλις ισοπαλία.

Κατά τη διάρκεια του «χτισίματος» του ρόστερ υπήρξαν αρκετοί που αναρωτήθηκαν για το αν οι νεαροί σε ηλικία παίκτες, χωρίς την παρουσία έμπειρων ποδοσφαιριστών, θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες.

Το θέμα είναι ότι οι «κίτρινοι», παρότι έχουν ικανότητες και παραπάνω δυνατότητες, δεν δείχνουν να έχουν το απαραίτητο πάθος και την ψυχή να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, βγάζοντας ο καθένας ξεχωριστά τον καλύτερό του εαυτό στο γήπεδο.

Μετά την αλλαγή που υπήρξε στην τεχνική ηγεσία με την πρόσληψη του Ζόραν Μιλίνκοβιτς αρκετοί πίστευαν ότι αυτό θα «ταρακουνούσε» τους παίκτες του Άρη, όμως τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

Σήμερα ο Σέρβος θα μιλήσει στους παίκτες του, ελπίζοντας να καταλάβουν πως τα περιθώρια έχουν στενέψει για όλους και δεν υπάρχουν σε ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: