Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Βαζάκας: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός Βόλου από τον Άρη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Βαζάκας, μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις και την εκπομπή «Στην Σέντρα» για το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη.

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι, είδαμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος από τον Άρη και ίσως να ήταν μεγαλύτερο το σκορ. Αν το πενάλτι δινόταν που ήταν πεντακάθαρο, τότε θα είχαμε μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Τον Άρη τον παρακολούθησε με τον Λεβαδειακό και με την Ξάνθη. Με τον Λεβαδειακό δεν ήταν καλός. Στην Ξάνθη ήταν καλός. Αλλά μετά το 2-0 τα παράτησε, αλλά ήταν άτυχος. Έλειπαν χθες δύο παίκτες ο Ουντότζι με τον Τάτο που είναι ότι καλύτερο για αυτόν. Ξέρω πως έχει ταλέντο η ομάδα, όμως και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ταλαντούχα ομάδα. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την απειρία των παικτών του Άρη και τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν πιο φρέσκος, ωστόσο στο δεύτερο κάναμε καλή εμφάνιση και πήραμε την νίκη».

Για τον Αγκάνθο: «Τον Αγκάνθο σαν όνομα τον γνωρίζουμε όλοι. Μέσα στο γήπεδο είναι το θέμα τι κάνει. Εγώ είδα τον Αγκάνθο να προσπαθεί να απειλήσει, να κάνει φάσεις. Θα βοηθήσει στο γκολ, που έχει πρόβλημα ο Άρης. Είναι η τελευταία ελπίδα να δώσει λύσεις στο γκολ».

Για τον επαναληπτικό: «Το ματς είναι ανοικτό. Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση ισάξια».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: