Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ευχάριστες διαπιστώσεις!

galisomada
Η πρωτοβουλία της ΚΑΕ Άρης να φέρει την ομάδα πιο κοντά στον κόσμο της, με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε sports cafe της πόλης, έφερε στο προσκήνιο κάποιες πολύ ευχάριστες διαπιστώσεις για το τμήμα μπάσκετ. Διαπιστώσεις που μπορούσαν να γίνουν δια… γυμνού οφθαλμού, από κάποιον που βρέθηκε και συμμετείχε στην εκδήλωση. Το arena fm.gr ήταν εκεί και διαπίστωσε τα εξής: 
Η ομάδα είναι οικογένεια. Το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι εκπληκτικό, ενώ φαίνεται να υπάρχει εξαιρετικό «δέσιμο» και με τους ανθρώπους του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης. Απαραίτητο συστατικό για έναν Άρη μαχητή, ανταγωνιστικό, που θα προσπαθήσει μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει εντός ή εκτός παρκέ.
Ο Νίκος Γκάλης είναι εδώ. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Η παρουσία του στην εκδήλωση της ΚΑΕ, η ανταπόκρισή του στο κάλεσμα της ομάδας, οι κουβέντες και τα πειράγματα με τον Βαγγέλη Αγγέλου, το τετ α τετ με τον Λευτέρη Αρβανίτη, το μήνυμά του προς τους παίκτες, η… λατρεία και ο σεβασμός των τελευταίων με το παρατεταμένο χειροκρότημά τους, όταν μπήκε στην αίθουσα, η συζήτησή του με τους μετόχους. Όλα αυτά ξεχωριστά αλλά και μαζί, συνθέτουν την εικόνα ενός Γκάλη που είναι πια κοντά, συνειδητά και με διάθεση προσφοράς και συνεργασίας. Και αυτό είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει εδώ και περίπου δυο δεκαετίες. 
Η «Γένεσις» στηρίζει. Στην εκδήλωση της ΚΑΕ το παρόν έδωσε σημαντικό κομμάτι της μεγαλομετόχου εταιρείας, που συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες της διοίκησης Αρβανίτη, βλέποντας πια ότι δεν επικρατεί στην διοίκηση εσωστρέφεια και αυταρχισμός. Οι Ντίμης Παπαϊωάννου, Ηλίας, Πόππης, Γαρμπής Τουρσουτζιάν, Θόδωρος Κουρόγλου, Λάζαρος Πετρομελίδης ήταν εκεί και συνομίλησαν τόσο με τον Νίκο Γκάλη, όσο και με τους ανθρώπους της ομάδας. Για θέματα του χθες, του σήμερα, αλλά πολύ περισσότερο του αύριο. 
Υπάρχει και λειτουργεί το τμήμα μάρκετινγκ. Όχι μόνο η οργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης και η παρουσία χορηγών, αλλά και το εκπληκτικό πρόγραμμα πρωταθλήματος που κυκλοφόρησε και μοιράστηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους, έδειξε ότι κάτι αλλάζει στο εμπορικό κομμάτι. Φυσικά, τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα, όμως φαίνεται ότι η ΚΑΕ Άρης κινείται πλέον σε πολύ σωστή κατεύθυνση.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: