Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Το χειρότερο ξεκίνημα…!

Δεν έφερε τύχη στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών ο Φερνάντο Σάντος.

Το χειρότερο ξεκίνημα…
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε με 1-5 από το αντίστοιχο της Πορτογαλίας στο γήπεδο της Φυλής, υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ανδρών, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2015.

Οι φιλοξενούμενες ήταν σαφώς ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραν δίκαια τη νίκη. Μόλις στο 6’, η Λάουρα Λουΐς άνοιξε το σκορ, με την ίδια να σημειώνει και το 0-2 στο 42’.

Η Ξέρα με αυτογκόλ στο 68’ έκανε το 0-3 για τις Ιβήρισσες, ενώ η Πελεκούδα μείωσε στο 74’. Στο 80’ η Εντίτε και στο 92’ η Τζέσικα Σίλβα διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Οι Πορτογαλίδες είχαν και τρία δοκάρια.


ΕΛΛΑΔΑ (Ευάγγελος Κουτσάκης): Γιατράκου- Δημητρίου, Ξέρα, Χατζηγιαννίδου, Πελεκούδα, Κακαμπούκη, Κυδωνάκη (53’ Παντελειάδου), Σιδηρά (89’ Μιχαλακίδη), Μήτκου, Παπαδοπούλου (72’ Ζουμπουλάκη), Κόγγουλη

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Αντόνιο Βιολάντε): Μοράις- Μέντεζ, Αμάρο (87’ Φιντάλγκο), Περέιρα, Νέτο, Εντίτε, Μπόργκες, Ντολόρες Σίλβα (84’ Πίσκο), Καρόλε, Λάουρα Λουΐς (81’ Γκόμες), Τζέσικα Σίλβα Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: