Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Μπορμπόκης στο Μετρόπολις: «Ο Βούκιτς πρέπει να παίξει βασικός»

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ Στέφανος Μπορμπόκης μίλησε για την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Αθλητικό Μετρόπολις και την εκπομπή «Στην Σέντρα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά είπε: «Στην Κω δεν υπάρχει τόσο μεγάλη κρίση. Για παράδειγμα αν κάποιος έβγαζε 200.000, τώρα βγάζει 150.000. Δεν φαίνεται η κρίση. Καμία σχέση με Θεσσαλονίκη. Δεν με βλέπω δεν ανεβαίνω ξανά. Έχω μία δουλειά δικιά μου, μέσα σε ένα ξενοδοχείο, βρήκα και μία ομάδα, θα ασχοληθώ το χειμώνα, μέχρι να ξανανοίξουμε. Έχει φοβερή ζέστη εδώ. Κρατάει μέχρι 25 Οκτωβρίου».

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Λένε πολλοί πως δεν ήμασταν καλοί. Πρώτη φορά αυτά τα παιδιά έπαιζαν μαζί. Αλλά και η ομάδα της Καρδίτσας ήταν καλή. Ήταν μέχρι να ξεκλειδώσει την άμυνα ο ΠΑΟΚ και να μπει ένα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε τόσες φάσεις, στο δεύτερο άνοιξε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θα βρει τα πατήματα του. Όλοι είναι νέοι παίκτες. Με παίκτες που δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια, δεν περιμένεις πολλά πράματα. Σημασία έχει πως ο ΠΑΟΚ πέτυχε αυτό ποτ ήθελε. Πέτυχε τρία γκολ».

Για το ποιους παίκτες ξεχώρισε: «Δεν μπορώ να πως πως ξεχώρισα κάποιον ιδιαίτερα. Αμυντικά δεν υπήρχαν προβλήματα. Ο Γκαρσία φάνηκε πως είχε απουσιάσει πολύ καιρό. Ξέρω πως αν απουσιάσεις, δύσκολα μπαίνεις ξανά φορτσάτος. Ο Γεωργιάδης ήταν ενεργητικός, ενώ ο Νέτσιντ έκανε ευκαιρίες και δημιούργησε. Μπορεί να μην έκανε παραπάνω από ένα γκολ, αλλά έκλεψε τις εντυπώσεις».

Για τον Βούκιτς: «Πιστεύω πως ο Βούκιτς πρέπει να πάρει φανέλα βασικού. Καθαρίζει το ματς με Σαχτιόρ, καθαρίζει το ματς με τον Πλατανιά. Πάλι γκολ χθες. Πρέπει να του δοθεί ευκαιρία. Φάνηκε ότι δούλεψε καλά στην προετοιμασία»

Για τον Γκαρσία«Ο Γκαρσία πρέπει να έρθει σε κάποιο επίπεδο. Φέτος και ο Λάζαρ και ο Τζιόλης είναι πολύ καλοί. Δικαίως αυτή την στιγμή παίζουν αυτοί. Τα τρεξίματα που έχουν αυτοί οι δύο δεν τα έχει ο Γκαρσία. Ο Γκαρσία έχει τέχνη, αλλά σε εκείνη την θέση θέλει τρεξίματα».

Για τον Κάτσε: «Ο Κάτσε έκανε ένα λάθος. Πρέπει να του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία. Ο Στέφενς περιμένει τον Κάτσε γιατί τον πιστεύει. Έχει τα τρεξίματα που δεν έχει ο Γκαρσία. Ο Λάζαρ φέτος είναι καταπληκτικός. Μ? αρέσει πάρα πολύ. Στο ένας με έναν περνάει για πλάκα και βοηθάει τους επιθετικούς. Ήταν μεγάλη απώλεια με την Σάλκε η απουσία του».

Για τον Νίνη: «Ο Νίνης ήταν καλός επίσης χθες. Έκανε καλό και γρήγορο παιχνίδι. Θα βοηθήσει με την παρουσία του. Είναι καλό για τον ΠΑΟΚ να έχει πολλές λύσεις».

Για τον αν μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα: «Μακάρι να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Να λέμε την αλήθεια. Ο Ολυμπιακός έχει ανώτερους παίκτες, έχει όμως και προβλήματα. Αυτά τα προβλήματα πρέπει να τα εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ και να χτυπήσει το πρωτάθλημα».

Για τον Στέφενς: «Χρειάζεται πειθαρχία. Θα αναφέρω ένα παράδειγμα, χωρίς να θέλω να θίξω τον Δώνη. Δείτε πόσο νευρικό παιχνίδι έπαιζε ο ΠΑΟΚ πέρσυ και πόσο φέτος. Δείτε τις κόκκινες κάρτες και τις ποινές πέρσι και δείτε φέτος. Τα χαφ γυρνάνε φέτος στην άμυνα, υπάρχει ένα στιλ. Είναι μεγάλη επιτυχία που πήρε ο ΠΑΟΚ τον Στέφενς»Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: