Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Σοκ με Ούκιτς!

Ισχυρό πλήγμα στον Παναθηναϊκό. Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς θα μείνει εκτός για 6 εβδομάδες, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο και των δύο ποδιών. Χάνει Ολυμπιακό, έξαλλοι στο τριφύλλι με τους Κροάτες.

Σοκ με Ούκιτς
Δεν πρόλαβαν να τον χαρούν και τον χάνουν... Με το που πάτησε το πόδι του στο ΟΑΚΑ ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, διαπιστώθηκε πως έχει σοβαρό πρόβλημα στον αχίλλειο και των δύο ποδιών(!) με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι εβδομάδες.

Φυσικά, μια εξέλιξη που δημιουργεί ισχυρό «πονοκέφαλο» στον Αργύρη Πεδουλάκη που ενώ περίμενε τον Κροάτη πώς και πώς να επιστρέψει από το Ευρωμπάσκετ, θα χρειαστεί να πορευτεί χωρίς αυτόν για ενάμησι μήνα, αναπροσαρμόζοντας τα σχέδια του.

Όπως είναι λογικό, ο διεθνής γκαρντ θα γυρίσει στα παρκέ από τα μέσα Νοέμβρη, ενώ αναμενόμενα χάνει το μεγάλο ντέρμπι στην πρεμιέρα της Α1 με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπως και τα πρώτα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Στο τριφύλλι βράζουν με την κροατική ομοσπονδία και το επιτελείο της εθνικής τους ομάδας. Κι αυτό διότι γνώριζαν το σοβαρό πρόβλημα του Ούκιτς, καθώς αντιμετώπιζε πόνους από την προετοιμασία, αλλά προτίμησαν να μην το φανερώσουν, ούτως ώστε να τον έχουν μαζί τους στην Σλοβενία. Μια εξέλιξη που βάζει σε μπελάδες πλέον τον Παναθηναϊκό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: