Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

«Πολλές φορές πήγε να χαλάσει του Μπέιλ»

Στην πολυσυζητημένη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε ο μάνατζερ του Ουαλού εξτρέμ, Τζόναθαν Μπάρνετ, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο.

«Πολλές φορές πήγε να χαλάσει του Μπέιλ»
Πολλά «εμπόδια» επιχειρούσε να βάλει ο Ντάνιελ Λέβι στη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ισπανική τηλεόραση ο Τζόναθαν Μπάρνετ.

Ο εκπρόσωπος του Ουαλού εξτρέμ τόνισε ότι ενώ η συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές ήταν σε καλό δρόμο, πάντα συνέβαινε κάτι και χαλούσε την τελευταία στιγμή.

Επίσης, αποκάλυψε ότι άλλος ευρωπαϊκός σύλλογος πρόσφερε περισσότερα χρήματα για τον πελάτη του, όμως εκείνος προτίμησε τη «βασίλισσα της Ευρώπης».

«Ποτέ ουσιαστικά δεν χάλασε η συμφωνία, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις θα μπορούσε να συμβεί», τόνισε ο γνωστός ατζέντης και πρόσθεσε:

«Δεν επικρατούσε καλό κλίμα στις συζητήσεις. Ήταν σκληροί και προβληματικοί (οι άνθρωποι της Τότεναμ). Ελπίζω ότι θα παραμείνουμε φίλοι με τον Ντάνιελ Λέβι, αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Πρόκειται για σκληρό διαπραγματευτεί, αλλά είναι δίκαιος».

Στη συνέχεια, ο Μπάρνετ τόνισε ότι οι Λονδρέζοι κατέθεσαν εξαιρετική πρόταση για την παραμονή του Μπέιλ: «Η Τότεναμ έκανε σπουδαία προσφορά για να μείνει» και επιβεβαίωσε τις φήμες που έχουν αναπτυχθεί όλο αυτό το διάστημα πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μεγαλύτερη πρόταση από την Ρεάλ:

«Υπήρξε άλλος σύλλογος που έκανε πολύ καλύτερη πρόταση από τους Ισπανούς». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: