Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Θεοδοσιάδης στο Μετρόπολις: «Αν πηγαίναμε με 0-0 στο ημίχρονο, όλα θα ήταν διαφορετικά»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις και την εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας Θεοδόσης Θεοδοσιάδης, μιλώντας για το παιχνίδι κυπέλλου της ομάδος του με τον ΠΑΟΚ.


Για το παιχνίδι: «Σίγουρα ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μένα και την ομάδα του. Βρήκαμε μπροστά μας μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, καθώς ήταν μια ευκαιρία για τους παίκτες μου να αγωνιστούν στην Τούμπα. Παίξαμε χωρίς άγχος και χωρίς σκοπιμότητα και χαρήκαμε το παιχνίδι. Οι εμπειρίες που αποκομίσαμε ήταν σημαντικές».

Για τους παίκτες που ξεχώρισε: «Σε αυτό το επίπεδο για να βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι παίκτες αξιόλογοι, παίκτες καλοί. Ο ΠΑΟΚ στηρίχθηκε στην ομαδικότητα έγινε στο δεύτερο ημίχρονο ποιο επιθετικός. Ο Βούκιτς κατά την γνώμη μου ξεχώρισε, που ήρθε από τον πάγκο και έκανε την διαφορά. Στα τελευταία παιχνίδια που τον βλέπω μπαίνει και δίνει λύσεις».

Για το γκολ στις καθυστερήσεις: «Σίγουρα κάθε προπονητής όταν δείχνει το 45?, περιμένεις να πας στο ημίχρονο με το 0-0. Αν έληγε έτσι, θα ήτα όλα διαφορετικά, καθώς οι παίκτες μου θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με άλλη ψυχολογία».

Για το λάθος του Σιαράβα: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Σε εκείνο το σημείο ο τερματοφύλακας μας έσωσε 2-3 φάσεις αλλά η ατυχία είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Στον επαναληπτικό οι πιθανότητες μας είναι ελάχιστες».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: