Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

«Κανείς προπονητής δεν μπόρεσε να ελέγξει τον Κόμπι»

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς δήλωσε βέβαιος πως ο Κόμπι Μπράιαντ θα επιτρέψει δυνατός, αλλά και πως χρειάζεται… ειδική μεταχείριση.

«Κανείς προπονητής δεν μπόρεσε να ελέγξει τον Κόμπι»
Ασυγκράτητο και… ανεξέλεγκτο χαρακτήρισε τον Κόμπι Μπράιαντ ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Μιτς Κάπτσακ. Δήλωσε βέβαιος πως ο 35χρονος σούπερ σταρ θα επιστρέψει δυνατός από τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη αχιλλείου), αλλά και ότι κανείς προπονητής δεν θα μπορέσει, όπως και δεν μπόρεσε ποτέ, να τον ελέγξει.

«Είμαι σίγουρος πως θα επιτρέψει και θα παίξει. Δεν θα τον βλέπουμε και θα λέμε πως προέρχεται από τραυματισμό. Μπορεί όμως να χρειαστεί να κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά ή να βάλει περισσότερο τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι. Ξέρω όμως πως αν φτάσουμε στο τελευταίο σουτ θα το πάρει αυτός, ακόμη κι αν κουτσαίνει ή σέρνει το πόδι του», τόνισε.

«Πρέπει να τον διαχειριστείς όσο καλύτερα μπορείς. Και αυτό είναι δύσκολο, δεν άλλαξε εδώ και 17-18 χρόνια και δεν θα αλλάξει τώρα. Αυτό πρέπει να κάνει και ο Μάικ Ντ’ Αντόνι. Να βρει έναν τρόπο για να τον χειριστεί καλύτερα. Κανένας προπονητής δεν μπόρεσε να ελέγξει τον Κόμπο από το 1996 κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει», πρόσθεσε.

Τέλος, επανέλαβε πως «… ο Κόμπι έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να αποσυρθεί σαν παίκτης των Λέικερς και εμείς σαν ομάδα έχουμε την ίδια αίσθηση». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: