Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Όλος ο Παναθηναϊκός μαζί!!

Για πρώτη φορά όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ, ενόψει της νέας σεζόν, αφού έφτασε και ο τελευταίος της... παρέας, Ρόκο Λένι Ούκιτς!

Όλος ο Παναθηναϊκός μαζί!
Χθες ήταν ο Γιόνας Ματσιούλις, σήμερα ο Ρόκο Λένι Ούκιτς! Ο Κροάτης ανηφόρισε στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη -έστω και με πολιτικά-, αφού επέστρεψε στην χώρα μας αργά το βράδυ της Τέταρτης και μπαίνει ξανά σε κλίμα Παναθηναϊκού.

Φυσικά, ο διεθνής γκαρντ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, χαιρέτησε όλους τους «παλιούς», ενώ είχε και την πρώτη του γνωριμία με τα νέα αποκτήματα του τριφυλλιού.

Και κυρίως χαρούμενος δεν θα μπορούσε να μην είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης. Κι αυτό γιατί για πρώτη φορά στην φετινή προετοιμασία, είδε όλους τους παίκτες του να είναι παρόντες, καθώς ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις όλων στο Ευρωμπάσκετ. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως τους έχει κι όλους διαθέσιμους, αφού ο Μαυροκεφαλίδης συνεχίζει να 'χει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ και ο Στέφαν Λάσμε δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή η αποστολή των «πράσινων» πετάει για την Μόσχα, όπου θα δώσει το «παρών» στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι», με την συμμετοχή των ΤΣΣΚΑ (την αντιμετωπίζει το Σάββατο), Λοκομοτίβ Κουμπάν και Μακάμπι Τελ Αβίβ Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: