Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ινιέστα: «Δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα»

Πιο χαρούμενος από ποτέ δήλωσε ο Αντρές Ινιέστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε, όπου μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει για μια ζωή στην Μπαρτσελόνα!

Ινιέστα: «Δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα»
Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «απαίτηση» του Αντρές Ινιέστα να λαμβάνει 17 εκατ. ευρώ το χρόνο για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη, ξεκαθάρισε πως τα χρήματα δεν παίζουν κανένα ρόλο, αφού στόχος του –όπως και των «μπλαουγκράνα»- είναι να παραμείνει στην Βαρκελώνη μέχρι το τέλος της καριέρας του.

«Δεν υπάρχει θέμα χρημάτων. Η επιθυμία και η ελπίδα μου είναι να σταματήσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα και νομίζω πως ο σύλλογος έχει την ίδια θέληση. Έχουμε μπροστά μας χρόνο για να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος, πιο χαρούμενος από ποτέ. Όλοι μας νιώθουμε χρήσιμοι. Θέλω να κάνω μια καλύτερη σεζόν από την περσινή.

Όσον αφορά την διαιτησία και το πέναλτι που πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Έλτσε, δεν θέλησε να σχολιάσει, λέγοντας πως αρμόδιοι είναι οι διαιτητές, ενώ δεν πήρε θέση ούτε στην κόντρα που άνοιξε μέσω Twitter ανάμεσα σε Αρμπελόα και Πικέ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: