Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

«Έτσι δεν πρόκειται να κερδίσουμε την Ατλέτικο»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι με την Ατλέτικο επέστησε ο Κάρλο Αντσελότι, ύστερα από τη δύσκολη επικράτηση της «βασίλισσας» στην έδρα της Έλτσε.

«Έτσι δεν πρόκειται να κερδίσουμε την Ατλέτικο»
Δυσαρεστημένος από την απόδοση της Ρεάλ Μαδρίτης στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με την Έλτσι, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Primera Division, παρουσιάστηκε ο Κάρλο Αντσελότι.

Οι «μερένχες» κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 2-1, με αμφισβητούμενη φάση πέναλτι, και ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι αν παρουσιάσουν ανάλογο πρόσωπο κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα για εκείνους.

«Δεν είμαι χαρούμενος. Χρειάζεται να παίξουμε διαφορετικά. Δυσκολευτήκαμε αρκετά κατά τη διάρκεια του αγώνα, ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά», τόνισε ο προπονητής των Μαδριλένων και πρόσθεσε:

«Η ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά σημαντικό, αλλά δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται να παίξουμε καλύτερα».

Στη συνέχεια, ο Αντσελότι υπογράμμισε: «Δεν πρόκειται να κερδίσουμε στο ντέρμπι (με την Ατλέτικο), εάν παίξουμε όπως σε αυτό το ματς. Για αυτό πιστεύω ότι χρειάζεται να βελτιωθούμε, να παίξουμε με μεγαλύτερος πάθος και διάθεση».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: