Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Αναμένεται... μάχη Mercedes-Ferrari!

Εφτά βαθμοί χωρίζουν την Mercedes από τη Ferrari με την πρώτη να έχει βάλει στόχο να πλασαριστεί στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος των Κατασκευαστών, εκτοπίζοντας τη σκουντερία.

Αναμένεται... μάχη Mercedes-Ferrari
Μπορεί στη Mercedes να δείχνουν ικανοποιημένοι από την τρίτη θέση, ωστόσο σκοπός τους είναι να καταφέρουν να εκτοπίσουν την Ferrari και να πλασαριστούν δεύτεροι πίσω από τη Red Bull στο πρωτάθλημα των Κατασκευαστών.

Το αφεντικό της ομάδας, Τότο Βολφ, τόνισε πως η Mercedes έχει κάνει βήματα προόδου, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τους Χάμιλτον-Ρόσμπεργκ, ως το καλύτερο δίδυμο του γκριντ.

«Έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά και προς το παρόν μοιάζει να είμαστε ικανοποιημένοι με την τρίτη θέση. Ωστόσο, έχουμε πολλά κίνητρα και θέλουμε να ανέβουμε στη δεύτερη», ήταν τα λόγια του Βολφ, όσον αφορά το πρωτάθλημα των κατασκευαστών για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Ακόμη νομίζω ότι έχουμε το πιο ανταγωνιστικό δίδυμο. Οι πιλότοι μας γνωρίζονται πολύ καιρό και συμπεριφέρονται με σεβασμό μεταξύ τους, παρά τις διαφορές τους και τα όσα συμβαίνουν μεταξύ των ομόσταβλων ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: