Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

«ΠΑΟΚ είσαι»

francfurt
Ο Πρόεδρος του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Φρανκφούρτης, Μιχάλης Κουτσουνάσιος, φιλοξενήθηκε στον Arena 89,4 και μίλησε για τις εκδρομές που ετοιμάζουν οι ομογενείς για τα ευρωπαϊκά ματς της ομάδας:
Αναλυτικά είπε:
«Εδώ στην Φρανκφούρτη και γενικά στην Γερμανία εκτός από ΠΑΟΚ δεν υπάρχει τίποτα άλλο» για να προσθέσει σχετικά με την επανεκλογή της Μέρκελ: «Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο ο ΠΑΟΚ ούτε η Μέρκελ ούτε τίποτα»
Πόσοι είναι οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ στην Γερμανία:
«Είναι και άλλοι 10 σύνδεσμοι. Έχουμε μία καλή συνεννόηση και φαίνεται και στους αγώνες. Όπου πάμε μαζί πάμε»
Πόσα μέλη έχουν όλοι οι σύνδεσμοι;
«Ο κάθε σύνδεσμος έχει τα δικά του μέλη. Δεν θέλω να δώσω λάθος πληροφορία αλλά είναι άρα πολλοί»
Που έχουν πάει ως Φρανκφούρτη;
«Έχουμε πάει στην Νορβηγία την Κωνσταντινούπολη έχουμε πάει παντού. Εδώ στο εξωτερικό είναι ένας λόγος παραπάνω να παίζει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο να κατεβαίνουμε στην Ελλάδα κάθε Κυριακή. Γι’ αυτό περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια. Θα πάμε και  την Αλκμάαρ θα πάμε και στο Καζακστάν . Ζούμε για αυτό το πράγμα. Είναι μεγάλη απόσταση αλλά όσα χιλιόμετρα και να είναι ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι ποτέ μόνος»
Για την οργάνωση των συνδέσμων και πως θα ταξιδέψουν:
«Θα πάμε όλοι μαζί. Τα εισιτήρια είναι ελάχιστα. Ειδικά για την Ολλανδία που είναι δίπλα. Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός. Το γήπεδο είναι μικρό. Τα εισιτήρια είναι λίγα. Ο κόσμος διψάει και δεν μπορούμε να τον ικανοποιήσουμε. Με πούλμαν θα πάμε. Μην φανταστείτε πολλά, αρκετοί σύνδεσμοι θα μπουν σε ένα πούλμαν για να πάμε. Θα συναντηθούμε όλοι μαζί στην Ολλανδία»
Για την διοίκηση. Πως αντιμετωπίζει τους ομογενείς πλέον;
«Όσον αφορά την διοίκηση είναι ένα θέμα που το μιλάμε με την διοίκηση. Θα μπορούσε να είναι καλύτερα αλλά έχει βελτιωθεί πάνω-κάτω η κατάσταση. Ότι προβλήματα έχουμε τα ακούνε»
Πώς βλέπει τον ΠΑΟΚ φέτος:
«Στον ΠΑΟΚ έχουν κάνει κάποιες κινήσεις. Ελπίζουμε να πάμε καλύτερα. Φέτος είναι δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα με νέα ομάδα αλλά αυτός είναι ο στόχος»
Πως θα τα πάει ο ΠΑΟΚ στον όμιλο του;
«Άμα σε αυτόν τον όμιλο δεν βγεις πρώτος τι να λέμε. ΠΑΟΚ είσαι»
Πόσα άτομα έχει ο σύνδεσμος στην Φρανκφούρτη:
«Είμαστε γύρω στα 70 άτομα στην Φρανκφούρτη στο σύνδεσμο. Έχει χιλιάδες Έλληνες αλλά δεν ενεργοποιούνται»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: