Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Τι μ@λ@κίες είναι αυτές, δεν είναι Έλληνας αυτός;

Φοβερός Νίκος Αλέφαντος στο σκύλο! Ποιος "πράσινος" τον τσάντισε και γιατί; Πώς είχε "βοηθήσει" για να πάρει Αβραάμ ο Θρύλος; Τι λέει για Ζέκα, Φιγκερόα, Ολαϊτάν, Σέποβιτς. Είδα τον Παναθηναϊκό και ξεκινάω από τούτο: Αν σου έλεγαν πριν λίγα χρόνια ότι μπροστινή τριάδα στον Παναθηναϊκό θα ήταν έξω δεξιά Καρέλης, σέντερ φορ Ντίνας και αριστερά Κλωναρίδης, με αλλαγή έξω δεξιά τον Μουζακίτη, θα το περνούσες για ανέκδοτο! Ποιος Μουζακίτης, το παιδί ήταν εκτός τόπου και χρόνου, δεν έχει ταχύτητα μεγάλη, δεν έχει σέντρα, δεν έχει μπόι, τι περιμένεις. Διάταξη Β΄ Εθνικής πριν λίγα χρόνια θα ήταν αυτή.

Ο Ντίνας δεν σκοράρει. Ο Κλωναρίδης για πρώτο του ματς ήταν πολύ καλός, θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό αυτός, είναι γρήγορος. Είδα όμως τις δηλώσεις του και μίλαγε με διερμηνέα στα γαλλικά! Τι μαλακίες είναι αυτές, δεν είναι Έλληνας αυτός;

Ο Ζέκα λίγα πράγματα πάλι, έχει αδυνατίσει, ψόφιος είναι. Ο Σίλντεφελντ καλός γι΄ αυτήν την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Στον ΠΑΟ έλειπε ο Μπεργκ και ο Ατζαγκούν που τον είδα για καλό παίκτη αυτόν, μου άρεσε.

Παρ΄ όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο ήταν γρήγορος ο Παναθηναϊκός, φρέσκος, έχασε ευκαιρίες, είχε πάθος, πρεσάριζε μπροστά, αλλά εντάξει με τον Εργοτέλη έπαιζε μέσα στη Λεωφόρο. Στο β΄ ημίχρονο έπεσε, έκανε πολλά λάθη ο Μέντες και ο Πράνιτς, τον χτύπησε ο Εργοτέλης με ένα ωραίο γκολ του Διαμαντάκου, αλλά μετά ανέβηκε ξανά ο Παναθηναϊκός. Ο Φιγκερόα ήταν καλός, βοήθησε με την πλάτη, με τις πάσες του.

Ο Εργοτέλης βιάστηκε στο 1-1 να κάνει τις αλλαγές, δεν προσέφεραν τίποτα αυτοί που μπήκαν, σε σχέση με αυτούς που βγήκαν ήταν ανύπαρκτοι. Τα ονόματα της ομάδας έβγαλε.

Αν τερματίσει μέσα στην τριάδα ο Παναθηναϊκός θα είναι εκπληκτική επιτυχία. Δεν το λέω ειρωνικά, το λέω γιατί περίμενα πολλά από τον Ατρόμητο φέτος, περιμένω και τον Αστέρα Τρίπολης ότι θα ανέβει.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με ένα αντίπαλο κατά πολύ υποδεέστερο, πήρε μια νίκη με μεγάλο σκορ, αλλά με σβηστές τις μηχανές. Με ένα ρυθμό στο ρελαντί. Έχει πολλούς ισάξιους παίκτες ο Ολυμπιακός, έχει ρόστερ, εγώ όμως τον ήθελα πιο γρήγορο και θεαματικό, να έχει φέρει γρήγορους παίκτες σαν τον Βάις και όχι αργούς σαν τον Ντομίνγκες. Ούτε τη μεγάλη κλάση έχει ο Ντομίνγκες. Για μία ακόμα φορά δεν βρήκαμε αντικαταστάτη του Ιμπαγάσα, μπαίνει σε αυτήν την ηλικία και κάνει διαφορά.

Από τους νέους παίκτες για εμένα θέλει προσοχή ο Ολαϊτάν. Είναι μικρός, είναι γρήγορος, είναι μέσα στο γκολ, έχει αντοχή, αγώνες θέλει. Μπορεί να παίξει και εξτρέμ και άξονα.

Ο Σέποβιτς θα βοηθήσει, είναι στο στιλ του Μήτρογλου, βλέπει το γκολ, δεν είναι ο ταχύτατος αλλά έχει κίνηση, έχει και ντρίμπλα.

Δυστυχώς τον Αβραάμ τον βλέπω να έχει πρόβλημα… Δεν θέλω να πω πολλά, μακάρι να κάνω λάθος, παρατηρούσα όμως σε ορισμένες στιγμές ότι τον τραβούσε το πόδι του… Δεν είναι ο παλιός Αβραάμ. Μακάρι να συνέρθει το παιδί γιατί του είχα αδυναμία.
Η μεταγραφή του είχε γίνει όταν μετά από ένα ματς που έπαιξε ο Ολυμπιακός με τον Άρη στο Καραϊσκάκη -δεν τον είχαν σε μεγάλη υπόληψη ακόμα τον Αβραάμ- βγήκα στο "ΦΩΣ" και πρωτοσέλιδα φώναζα "πάρτε οπωσδήποτε αυτόν τον στόπερ, έχει μεγάλο μέλλον, τον είδα από κοντά, σίφουνας είναι! Έβγαινε μέχρι και στα άκρα και προλάβαινε τον Γκαλέτι! Είχε ένα βραζιλιάνο αριστερό μπακ ο Άρης που τον είχε αλαλιάσει ο Γκαλέτι, αλλά έβγαινε κι έδινε βοήθειες ο στόπερ του Άρη! Πρέπει να τον πάρει οπωσδήποτε ο Κόκκαλης". Τα ίδια λέω και για τον Μανωλά. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: