Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Στέφενς: «Υπάρχουν θετικά και αρνητικά»

Και θετικά και αρνητικά διαπίστωσε στην εμφάνιση το ΠΑΟΚ κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Χουμπ Στέφενς, παρά τη νίκη του «Δικεφάλου» με 3-0.

Στέφενς: «Υπάρχουν θετικά και αρνητικά»
Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε πως είδε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και από κάποιους δεν έμεινε ικανοποιημένος, περιμένοντας να παρουσιαστεί πιο «φρέσκια» η ομάδα κόντρα στον ΟΦΗ, περιμένει να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον Κάτσε, ενώ δεν μπορεί να καταλάβει πως τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από την UEFA.

Αναλυτικά: «Ήθελα να δω παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής να παίξουν ένα κανονικό αγώνα. Αυτό είναι καλό. Επίσης, έπρεπε να δώσουμε χρόνο ξεκούρασης σε παίκτες που έχουν παίξει πολλά ματς.

Σαφώς, μετά από 90’ υπάρχουν και αρνητικά. Από αρκετούς παίκτες δεν είμαι ικανοποιημένος, όμως κερδίσαμε 3-0 με ομαδική δουλειά και αυτό είναι πιο σημαντικό.

Ο Γκαρσία ήταν ένας από τους παίκτες της ομάδας. Εγώ πρέπει να πω ότι χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες κατά τη διάρκεια της σεζόν και αυτός είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας.

Ελπίζω να παρουσιαστούμε πιο «φρέσκοι» στην Κρήτη. Οι παίκτες έπαιξαν πολλά συνεχόμενα ματς και για αυτό τους δώσαμε μία μέρα ρεπό μέσα στην εβδομάδα. Σήμερα, προπονήθηκαν σκληρά. Για αυτούς που ξεκουράστηκαν ελπίζω να είναι αρκετά ‘φρέσκοι’ για το ματς της Κρήτης, ενώ το σημερινό ματς θα κάνει καλό στη συνέχεια σε αυτούς που αγωνίστηκαν.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σημαντικοί. Με αυτόν τον τρόπο είναι σημαντικός και ο Κάτσε. Σας είπα πριν τρεις εβδομάδες ότι έκανε ένα λάθος, χωρίς να έχει συναίσθηση εκείνη τη στιγμή του λάθους που έκανε. Απολογήθηκε, είναι σε τιμωρία από τη διοίκηση και τον περιμένω όσο πιο σύντομα γίνεται. Ακόμη και για τον ίδιο τον Κάτσε δεν είναι πόσο εύκολο να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση.

Είναι, όμως, ένας νέος άνθρωπος και όλοι οι νέοι άνθρωποι δικαιούνται μία δεύτερη ευκαιρία. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες και, έτσι, χρειαζόμαστε ένα καλό ποδοσφαιριστή, όπως τον Κάτσε. Έχει αποδεχτεί ότι είναι τιμωρημένος και θα πρέπει να δούμε όταν θα έρθει ο Κάτσε να προπονηθεί, πόσο καιρό θα χρειαστεί να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Δεν μπορώ να καταλάβω την τιμωρία της UEFA. Δεν είπα πάνω από τέσσερις λέξεις στον διαιτητή στη γλώσσα μας. Νομίζω ότι η τιμωρία μου δεν έχει να κάνει με τα λόγια που είπα, όσο με την παρουσία μου στον πάγκο στο πρώτο ημίχρονο. Πάντως, ήμουν πραγματικά ήρεμος στα λόγια που του είπα. Δεν ήταν καλό ότι μιλούσαμε την ίδια γλώσσα με τον διαιτητή.

Ο βοηθός μου, που μιλά τα ολλανδικά, έμεινε έκπληκτος από την τιμωρία. Οταν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να το αποδεχτείς. Θα δω τα ματς από ψηλά και θα προετοιμαστούμε για να είναι το τιμ έτοιμο να παρεμβαίνει στις φάσεις που δεν θα μπορώ εγώ να παρέμβω.

Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί τιμωρήθηκε ο σύλλογος με μία επιπλέον αγωνιστική. Το ποδόσφαιρο είναι για τους θεατές, θα μπορούσε να υπάρξει άλλη τιμωρία, όπως ένα πρόστιμο, είναι πολύ ‘βαρύ’ για ένα σύλλογο να δίνει τέσσερις αγώνες χωρίς θεατές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: