Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Πάμπλο Γκαρσία... από καρδιάς!!

Είπε λίγα, αλλά... τόσα πολλά ο Πάμπλο Γκαρσία! Αφού ξεκαθάρισε πως η ομάδα είναι πάνω από τον ίδιο και ότι ο προπονητής αποφασίσει αν θα παίζει ή όχι, τόνισε πως θέλει να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ!

Πάμπλο Γκαρσία... από καρδιάς!
Αγαπάει τον ΠΑΟΚ και φροντίζει να το δείχνει κάθε φορά. Ο Πάμπλο Γκαρσία αγωνίστηκε μετά από πολλούς μήνες σε επίσημο ματς και είπε πως ένιωσε ξανά... ποδοσφαιριστής.

Αφού λοιπόν ξεκαθάρισε πως βάζει το καλό της ομάδας πάνω από το δικό του, τονίζοντας πως όταν θα τον χρειάζεται ο προπονητής θα παίζει, όταν όχι απλά θα εμψυχώνει τους συμπαίκτες του, στη συνέχεια ανέφερε το δεδομένο.

Πώς ό,τι και να γίνει, θα προσπαθεί πάντα να τιμά την φανέλα του «Δικεφάλου του βορρά», ενώ υπογράμμισε την επιθυμία του να τελειώσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία:

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε: «Είχα καιρό να παίξω και είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν σημαντικός αγώνας για τους παίκτες που είχαν πολύ καιρό να παίξουν. Αισθάνομαι και πάλι ποδοσφαιριστής».

Αν πλέον έχει φτάσει στο 100% της φόρμας του: «Έχω πολλά χρόνια να φτάσω στο 100%! Για έναν παίκτη σημασία έχει να παίζει. Μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχουν πολλοί συμπαίκτες μου που παίζουν. Όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα αποδώσω αυτό που πρέπει και θα τιμήσω τη φανέλα».

Αν θεωρεί ότι μπορεί να παίζει βασικός: «Για να αποδείξεις πρέπει να παίζεις. Έχω πέντε χρόνια στην ομάδα και όλοι ξέρουν ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Και για μένα ότι είμαι 36 ετών και ότι παίζω στον ΠΑΟΚ είναι ότι καλύτερο. Θα παίζω όποτε θεωρεί ο προπονητής και όταν δεν θα παίζω θα είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου, δίπλα στην ομάδα».

Για τον κόσμο: «Μπορεί να γίνονται και να λέγονται πολλά, αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχει πάντα η καρδιά του κόσμου. Έχω μια καριέρα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να τελειώσω εδώ είτε παίζω είτε όχι, και πιστεύω ότι θα το κάνω. Πάντα θα τιμάω τη φανέλα που φοράω».

Αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα του... σχεδόν: «Εγώ ξέρω ότι πρέπει να αλλάξουμε και να μη λέμε κάθε χρόνο τα ίδια, γιατί στο τέλος λέμε σκουπίδια. Πρέπει να παίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι κάθε Κυριακή και να κερδίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: