Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Πήρε αυτό που ήθελε...!!

Με το εκτός έδρας γκολ θα επιστρέψει στην Αθήνα ο Απόλλων Σμύρνης, αφού το 1-1 με τον Πλατανιά στα Χανιά, του δίνει ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στο 3ο γύρο του Κυπέλλου..

Πήρε αυτό που ήθελε...
Ήταν καλύτερος και ανταμείφθηκε, έστω κι αν δεν νίκησε. Πλατανιάς και Απόλλων Σμύρνης έμειναν στο 1-1 για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου και τα πάντα είναι ανοιχτά για την ρεβάνς. Βέβαια, η «ελαφρά ταξιαρχία» θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα με το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ που πιθανώς φανεί κομβικό στο παιχνίδι της 31ης Οκτωβρίου.

Στα Χανιά, οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στα πρώτα λεπτά, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς βέβαια να δημιουργούν κάποια μεγάλη φάση. Κι ενώ φαινόταν πως οι παίκτες του Βοσνιάδη ήταν πιο κοντά στο γκολ, ο Τόρες ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ τους Κρητικούς στο 41’. Η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, όμως. Μάλιστα, «γκρεμίστηκε» σημαντικά, καθώς δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όπου ο Παντελιάδης... ξεχάστηκε και με κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν κάποιες αλλαγές (ειδικά ο Ουζουνίδης δύο μαζεμένες με την έναρξή του, δείγμα του ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της δικής του), υπήρχε διάθεση, όμως έλειπαν οι μεγάλες φάσεις. Έτσι, τίποτα δεν άλλαξε, με το 1-1 να μένει ως το φινάλε και τον αθηναϊκό σύλλογο να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης στο τρίτο γύρο του θεσμού.

Πλατανιάς (Μ. Ουζουνίδης): Περιστερίδης, Φαϊσκα, Ζουμπουλάκης, Ιντζίδης, Δημήτρης, Σιώπης, Τετέ, Πόποβιτς, Ναζλίδης, Μπέλιτς, Τόρες

Απόλλων (Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Κόρμπος, Αλβάρεζ, Μίνγκας, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Τσοκάνης Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: