Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

«Τελικός με τον Παναιτωλικό»


Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη Αλέκος Κατσιαούνης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης , τι φταίει που έφτασε σε τέτοιοι σημείο, αλλά και για τον τελικό που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Για κάθε ομάδα τα έξι παιχνίδια με έναν βαθμό είναι προβληματικό, όχι μόνο για τον Άρη, κανένας δεν περίμενε τέτοιο ξεκίνημα, δεν θα πρέπει να σκύψουν το κεφάλι, και να εγκαταλείψουν την προσπάθεια, τώρα αρχίζει ο αγώνας, αρχής γεννωμένης από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όπου πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε την νίκη».
Που οφείλεται το τόσο κακό ξεκίνημα: «Κανένας δεν περίμενε ότι αυτή η ομάδα θα ξεκινούσε τόσο άσχημα και θα παρουσίαζε τόσο κακή αγωνιστική κατάσταση και θα έφερνε τόσο άσχημα αποτελέσματα. Ενώ στην αρχή φαινόταν ότι κάποιοι παίκτες θα δώσουν πράγματα και θα πήγαιναν όλα καλά, τελικά άλλαξαν όλα. Οι άνθρωποι της διοίκησης και οι παίκτες πρέπει να τα βάλουν κάτω να προβληματιστούν και να βρούνε τις λύσεις. Για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα τι δεν πήγε καλά πρέπει να είσαι μέσα στην ομάδα. Αυτοί οι άνθρωποι που είναι εκεί, σίγουρα θα μπορούν να απαντήσουν πιο ξεκάθαρα για το πιο είναι το πρόβλημα. Για να έχεις μια σαφή εικόνα πρέπει να είσαι καθημερινά με την ομάδα και να παρακολουθήσεις τα δρώμενα, οπότε νομίζω ότι δεν είμαι κατάλληλος για να σας πω τι δεν πήγε καλά στο φετινό Άρη».
Για τις μεταγραφές και τα προβλήματα της ομάδας: «Οι μεταγραφές ξέρεται ότι εμπεριέχουν και ρίσκο. Μετά χριστών προφήτες μπορούμε να γίνουμε όλοι. Πήραμε πολλούς παίκτες οι οποίοι δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Το μόνο σίγουρο αυτήν την στιγμή είναι ο Άρης κινδυνεύει αμεσότατα, πρέπει όλοι να ανασυνταχτούνε και να βρούνε λύση. Ότι και να πούμε για τους παίκτες ο προπονητής βλέπει, ο προπονητής κρίνει και αυτός αποφασίζει.
Ο κόσμος πρέπει να σταθεί στην ομάδα, δεν είναι υπαίτιοι αυτοί που πήγαν να βοηθήσουν την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Αλλά αυτοί που κατάφεραν να φτάσουν την ομάδα σε τέτοιο σημείο και να έχει αυτήν την στιγμή τόσα προβλήματα. Μιλάμε για μια ομάδα με χρέη που δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, που δεν μπορεί να γίνει ανταγωνιστική, κουβαλάει το άρθρο 99 και άλλα τόσα προβλήματα. Πως μπορεί να λειτουργήσει αυτή η ομάδα. Το ξέρω ότι ο κόσμος κουράστηκε να περιμένει αλλά αυτή είναι η πιο κρίσιμη περίοδος  και η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο κοντά της.
Ο κ.Ηλιάδης κατάφερε αρκετά πράγματα αλλά του ξέφυγε το αγωνιστικό, το οποίο είναι καταλυτικό για τις ομάδες, και μπορεί να σβήσει πολλές φωτιές.
Πιστεύω ότι η ομάδα θα ξεμπουκώσει , παρά την ήττα από την Ξάνθη έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αντέδρασε μετά το πρώτο γκολ. Ήταν άτυχος , δεν του έδωσαν και το πέναλτι και πήγαν όλα στραβά».
Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και την διαιτησία: «Θέλοντας και μη το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό είναι τελικός, έτσι πως έχουν γίνει τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής, είναι καταλυτική η νίκη. Πρέπει να γίνει και κάτι με την διαιτησία, δεν ζητάμε να σφυρίζουν υπέρ του Άρη απλά να τον παίζουν 50-50, και για αυτό πρέπει να βρει μια λύση η διοίκηση. Δεν θέλω να πιστέψω ότι έχουν βάλει στον στόχαστρο στον Άρη, δεν είναι ομάδα που δημιουργεί προβλήματα και έχει δημιουργήσει αντιπάθειες. Σε κανέναν δεν συμφέρει να μην είναι υγιείς και ανταγωνιστικός ο Άρης».Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: