Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Παπαδόπουλος στο Μετρόπολις: «Να μην κοιτάει ο Άρης το πέρσι. Να κοιτάει το τώρα»

Ο πρώην προπονητής του Άρη Σούλης Παπαδόπουλος, μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις και την εκπομπή «στην Σέντρα» για το παιχνίδι των κίτρινων με τον Ολυμπιακό Βόλου.



Αρχικά είπε: «Ο Άρης είναι σε μία φάση που δεν θα πρέπει να κοιτάξει πίσω. Έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και χρειάζεται δουλειά. Υπομονή και δουλειά».

Στην συνέχεια τόνισε: «Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι, να μην κοιτάμε καθόλου το πέρσι. Σημασία έχει το τώρα. Δεν μιλάω για τα τελευταία παιχνίδια. Αν δεις τα πρώτα παιχνίδια πέρσι έχει πέντε βαθμούς. Τώρα έχει έναν. Λένε πως είναι καλύτερη η ομάδα αλλά η βαθμολογία άλλα λέει. Πρέπει φέτος όλοι μαζί να βρουν λύσεις για να πάρουν τα παιχνίδια. Έπρεπε ο Άρης να κερδίσει χθες για να πάρει ψυχολογία. Πιστεύω πως ο Άρης μπορεί να κερδίσει τον Παναιτωλικό. Δεν έχει έρθει η καταστροφή».

Για την περσινή προσπάθεια: «Εγώ ότι είχα να δείξω και να προσφέρω το έκανα πέρσι. Προσπάθησα να κρατήσω την ομάδα στην κατηγορία και τα κατάφερα. Νομίζω πως ο προπονητής που ήρθε τώρα δεν πρέπει να κοιτάμε το πέρσι. Ο Χατζηνικολάου δεν με εξέπληξε που έφυγε γρήγορα. Δεν με έπεισε. Δεν ήταν αποδεκτός και είναι λογικό με τρεις ήττες στο ξεκίνημα να φύγεις»Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: