Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Βούκιτς: «Να διεκδικήσουμε Κύπελλο και πρωτάθλημα»

Τους στόχους του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς κατά τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Βούκιτς: «Να διεκδικήσουμε Κύπελλο και πρωτάθλημα»
Την επιθυμία του ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το Κύπελλο και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς κατά τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Φυσικά ο Σέρβος άσος του «Δικέφαλου του βορρά» επισήμανε πως στόχος της ομάδας είναι να περάσουν στην επόμενη φάση των ομίλων του Europa League.

Ακόμη, τόνισε πως φέτος η ομάδα είναι καλύτερη από πέρυσι και αυτό τους δίνει ελπίδες στο κυνήγι του τίτλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά τη βράβευση του:

Για το αν θεωρεί πιο σημαντικό το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανιώνιο η το ότι έχει σκοράρει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια:
«Το σημαντικό είναι πως κερδίζει η ομάδα. Χαίρομαι πολύ που πέτυχα αυτά τα γκολ αλλά είναι πιο σημαντικό να κερδίζει η ομάδα συνεχόμενα παιχνίδια».

Για το αν του αρέσει ο τίτλος της… χρυσής αλλαγής:
«Μου είναι ευχάριστος και σας ευχαριστώ. Το σημαντικό είναι να συνεχίσω έτσι. Θέλω να προσφέρω ακόμα περισσότερα».

Για το αν βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα από την ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ:
«Νιώθω πολύ καλά. Η αλήθεια είναι πως μπορώ να ανεβάσω ακόμα περισσότερο την απόδοσή μου στο μέλλον».

Για το ποιες είναι οι φιλοδοξίες του σε συνάρτηση με το ότι είναι 34 χρονών:
«Μπορεί αυτή να είναι και η τελευταία μου χρονιά. Θέλω να κερδίσουμε το κύπελλο και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για το πρωτάθλημα. Έχω κερδίσει πολλά κύπελλα και πρωταθλήματα στην καριέρα μου, αλλά θέλω ακόμα έναν πριν κλείσω την καριέρα μου. Στόχος φυσικά είναι και να περάσουμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ».

Για το αν θεωρεί πως ο φετινός ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερες πιθανότητες σε σχέση με τον περσινό να κερδίσει το πρωτάθλημα:
«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα από την περσινή. Θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και να κυνηγήσουμε το κύπελλο».

Για το τι ειπώθηκε στη συνάντησή του με τον Κάτσε:
«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι γι΄ αυτό. Ήρθα εδώ να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο…»

Για το αν έχει πρόβλημα με την επιστροφή του Κάτσε στην ομάδα:
«Και πάλι δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Αυτό είναι απόφαση της διοίκησης. Εγώ θα παίζω ποδόσφαιρο κανονικά, αυτή είναι η δουλειά μου».

Για το αν είναι νωρίς ή όχι να σταματήσει το ποδόσφαιρο:
«Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά το σκέφτομαι. Έχουμε ακόμα χρόνο μέχρι το καλοκαίρι. Είναι νωρίς. Θα δούμε…»

Για το αν νιώθει οικεία στον ΠΑΟΚ λόγω των άριστων σχέσεων των φιλάθλων του με αυτούς της Παρτιζάν: «Το γνωρίζω αυτό και με κάνει να νιώθω πάρα πολύ καλά».

Για το αν βρίσκει κάτι το ιδιαίτερο στον ΠΑΟΚ:
«Σίγουρα οι φίλαθλοί του. Είναι από τους καλύτερους της Ευρώπης και δίνουν πάντα στους παίκτες ένα μεγάλο κίνητρο να δώσουν το κάτι παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: