Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Mιλίνκοβιτς: «Καλύτεροι στη ρεβάνς»

Παρότι ο ίδιος δεν έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάσταση, δεν μπορεί παρά να καταγραφεί το γεγονός ότι ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, αγνοεί τη νίκη, έχοντας καθίσει τρία παιχνίδια στον πάγκο του Άρη. Ο Σέρβος τεχνικός πραγματοποίησε ουκ ολίγες «αλχημείες» στη χθεσινή αναμέτρηση για να αντιπαρέλθει των σημαντικών απουσιών που είχαν οι «κίτρινοι» στο παιχνίδι, αλλά είδε τους περισσότερους παίκτες, να πραγματοποιούν απογοητευτική εμφάνιση.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στους εκπροσώπους του Τύπου ο Μιλίνκοβιτς, ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε βάσει των απουσιών της, ενώ εξέφρασε την πίστη του για την ανατροπή της κατάστασης στο δεύτερο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στις 31 Οκτωβρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σχολιάζοντας αρχικά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό Βόλου επεσήμανε: «Λόγω της απουσίας των τραυματιών, ήρθαμε σήμερα στο Βόλο και προσπαθήσαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα είναι ανοικτό. Το αποτέλεσμα είναι ανοικτό για το επόμενο παιχνίδι και στη ρεβάνς θα δούμε έναν καλύτερο Άρη. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε σε δύο-τρεις φάσεις. Με τέτοιες απουσίες προσπαθήσαμε για το καλύτερο».

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται ψυχολογικά ο ίδιος, μετά από τρία παιχνίδια στον Άρη, υπογράμμισε: «Δεν νιώθω καλά με αυτά τα αποτελέσματα, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε όλοι. Δεν έχουμε περιθώρια». Όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για τον προσεχή αγώνα με τον Παναιτωλικό αλλά και την κρισιμότητά του δήλωσε:

«Με την επαναφορά των τραυματιών ο Άρης θα είναι πιο δυνατός. Θα έχει ποιότητα και πιστεύω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς». Τέλος, ρωτήθηκε και για τον Ροκ Έλσνερ, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε επιτυχώς στο κέντρο της άμυνας, λέγοντας: «Είδατε και εσείς ότι μπορεί να παίξει σε δύο-τρεις θέσεις. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του στο αμυντικό κομμάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: