Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ελεος ρε Κριστιάνο!!

Ο Ρονάλντο αρνήθηκε να δώσει αυτόγραφο σε ένα 10χρονο κοριτσάκι που τον λατρεύει, επειδή αυτό φορούσε φανέλα της Μπάρτσα και ο πατέρας του έγραψε κάρτα επί τούτου σε εφημερίδα.
«Θα ήθελα πολύ να κοιτάξω στα μάτια τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να του πω: Εχασες τη μεγαλύτερη οπαδό σου!». Ετσι ξεκινάει η κάρτα που έστειλε στην πορτογαλική εφημερίδα Record κάποιος αναγνώστης της ονόματι Ρομπέρτο Φιλίπε. Στην πραγματικότητα πρόκειται για το κατηγορώ ενός πατέρα που είδε το 10χρονο κοριτσάκι του να κλαίει, επειδή ο Κριστιάνο αρνήθηκε να του δώσει ένα αυτόγραφο.

Πατέρας και κόρη βρίσκονταν έξω από το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Πορτογαλίας, όταν η μικρή έτρεξε προς το ίνδαλμα της. Εκείνος όμως την περιφρόνησε γιατί όπως ο ίδιος ο Κριστιάνο της είπε, φορούσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα! «Την προηγούμενη ημέρα ήμασταν στη Βαρκελώνη και της την αγόρασα. Εάν είχαμε πάει στη Μαδρίτη, θα της έπαιρνα μία της Ρεάλ», αιτιολόγησε ο Φιλίπε, για να ολοκληρώσει την κάρτα του:

«Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το προσπαθείς να βλέπεις ένα 10χρονο κορίτσι πληγωμένο χωρίς λόγο. Και μάλιστα από το μεγαλύτερο ίνδαλμα της, το οποίο μάλιστα φοράει τη φανέλα της Εθνικής, την οποία η μικρή ανυπομονεί να δει στο EURO!» Ντροπή ρε Κριστιάνο να πουλάς οπαδιλίκι και να το παίζεις ζόρικος σε ένα παιδάκι...


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: