Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Προβληματίζει πολύ, αλλά...!!

Ότι η εθνική μας ομάδα θα παρουσιαστεί με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στην πρεμιέρα σε σχέση με εκείνο που έδειξε χθες βράδυ είναι δεδομένο. Όμως... Γράφει ο Περικλής Στέλλας.
Προβληματίζει πολύ, αλλά...
Οι ομάδες του Σάντος όπως και αυτή η εθνική ομάδα χαρακτηρίζονται από πολύ καλή έως εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Και μέχρι χθες και σε όλη την προκριματική φάση η αμυντική μας λειτουργία ήταν πολύ καλή σε όλη τη διαδρομή.
Χθες βράδυ απέναντι σε αυτήν την πολύ μέτρια ομάδα της Αρμενίας δεν υπήρχε όχι απλά υποφερτή αμυντική λειτουργία, αλλά μία άμυνα τρυπητήρι. Και προσέξτε απέναντι στην Πολωνία, εάν η εικόνα μας είναι η ίδια, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο σοβαρά για την ομάδα μας.
Αρκετοί παίκτες έδειξαν ότι δεν έχουν φρεσκάδα (Σηφάκης, Κατσουράνης, Αβραάμ, Μανιάτης, Σαμαράς, Φωτάκης) και αυτό είναι επίσης ένα θέμα. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που εξελίσσεται σε ηγετική φυσιογνωμία. Εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη. Ανεβαίνει σε όλα τα επίπεδα και μπράβο του.
Ετσι κι αλλιώς πρέπει να σταθούμε δίπλα στα παιδιά της Εθνικής και να τα συντροφεύουν οι ευχές μας για κάτι καλό στη διοργάνωση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εθνική ομάδα είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι παραπάνω, κάτι ιδιαίτερο και δεν είναι μια απλή ποδοσφαιρική ομάδα.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: