Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ενός κακού... μύρια έπονται!!

Η αβεβαιότητα που υπάρχει στον Άρη είναι πιθανό να προκαλέσει κι άλλες τάσεις φυγής στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ενός κακού... μύρια έπονται
Η αρνητική κατάληξη που είχε για τον ΑΡΗ το θέμα της αδειοδότησης δημιουργεί νέα δεδομένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα που αριθμεί αυτή τη στιγμή 16-17 παίκτες. Από τους 37 δηλαδή με τους οποίους οι κίτρινοι εκκίνησαν την περασμένη σεζόν, έχουν μείνει ούτε οι μισοί με την τάση να είναι συνεχώς πτωτική. Το αρνητικό κλίμα και η αβεβαιότητα που υπάρχει στην ομάδα μετά τη μη εξασφάλιση της αδειοδότησης και τη συνεπαγόμενη οικονομική συρρίκνωση, είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές και αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα από όσους μείνουν στη διοίκηση στο μεταβατικό στάδιο, είναι να επιδιωχθεί μια επαφή με όσους έχουν μείνει, πριν ξεκινήσει ένα νέο τσουνάμι προσφυγών.
Ήδη από αυτούς που έχουν μείνει στο ρόστερ, υπάρχουν παίκτες που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσουν και δεν αποκλείεται σε αυτούς να προστεθούν κι άλλοι στην πορεία. Με τα σημερινά δεδομένα ο Νέτο που ούτως ή άλλως έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει, θεωρείται απίθανο να συνεχίσει. Το ίδιο και ο Καστίγιο. Το μεγάλο πρόβλημα όμως θα δημιουργηθεί στην περίπτωση που την πόρτα ανοίξει και ο Χαβιέρ Ουμπίντες. Ο αργεντινός είχε δηλώσει ότι θα περιμένει, αλλά είναι άγνωστο τι θα πράξει από εδώ και πέρα αφού ήδη ακούγεται ότι πιέζεται από αρκετές ομάδες (ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Ορντούρσπορ του Κούπερ).
Μια από τις πρώτες προτεραιότητες των ανθρώπων που θα ηγηθούν του μεταβατικού σταδίου στην ΠΑΕ είναι να έρθουν σε επαφή με τους παίκτες και να προσπαθήσουν να αποτρέψουν ένα νέο κύμα φυγής, κρατώντας τουλάχιστον ένα κορμό 12-13 παικτών στην ομάδα που θα αποτελέσει τη βάση για την επόμενη χρονιά και ανάλογα με τιε εξελίξεις στο θέμα της άρσης της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών να γίνουν οι κινήσεις σχηματοποίησης του ρόστερ.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: