Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

''Σαν το κλειδί για να πάρει μπρος η μηχανή''

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σταύρος Σουντουλίδης, μίλησε για τα διαρκείας του ''Δικεφάλου'', την διαδικασία αγοράς και την δύναμη που δίνουν στην ομάδα.
''Σαν το κλειδί για να πάρει μπρος η μηχανή''
Αναλυτικά όσα είπε στον ''Libero 107,4'':
Για τη διαδικασία της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας: Είναι σα να βάζεις το κλειδί για να πάρει μπρος η μηχανή. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα προόδου. Η διαδικασία τώρα και το γνωρίζουν όλοι οι πιστοί σε αυτή τη διαδικασία, γίνεται άμεσα και σε λιγότερο από τρία λεπτά, ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ εξυπηρετείται.
Τα γραφεία λειτουργούν από τις 09.00 μέχρι τις 17.00 και το Σάββατο ως τις 15.00. Η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη και εύκολη, χωρίς να χρειαστεί χρόνος αναμονής. Ξεκίνησε σήμερα το πρωί, θα συνεχιστεί και αύριο ως τις 15.00 και τη Δευτέρα αν και είναι αργία για τους περισσότερους. Θα είναι ανοικτά τα γραφεία, για όσους θέλουν να βάζουν το… καύσιμο στη μηχανή.
Για την δύναμη που δίνουν στον ΠΑΟΚ τα διαρκείας: Είναι ένα ταξίδι που συνεχίζεται. Ξεκινάει από τον Ιούνιο και ολοκληρώνεται τον Μάιο. Είναι μία συνέχεια, μια επαφή. Είναι σαν ιεροτελεστία, με την αγορά διαρκείας, με την πρώτη προπόνηση, με τα φιλικά, με την κλήρωση για τους ευρωπαϊκούς αντιπάλους. Το ζουν πολλοί άνθρωποι από πολύ κοντά από τον Ιούνιο.
Από την περίοδο 2008-2009 ο ΠΑΟΚ έχει αυτή τη διαρκή πορεία. Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα που την τελευταία τετραετία να έχει δώσει πιο πολλά παιχνίδια από τον ΠΑΟΚ. Είτε σήμερα, είτε μέχρι τη Δευτέρα, θα δηλωθεί να συμμετάσχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με παιχνίδια στις 2 και 9 Αυγούστου. Εχει μπροστά του, τέσσερα παιχνίδια, για να περάσει και να συμμετάσχει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Για τις φετινές μειώσεις και τις ειδικές κατηγορίες: Οι μειώσεις είναι από 10% ως 30%. Για τις θύρες, τα πέταλα, τα VIP. Αν πάμε στην περίοδο 2010-2011είναι ακόμα πιο μεγάλη μείωση, γιατί φτάνει στο 35% με 40% σε όλα τα διαρκείας. Η στρατηγική που αποφασίστηκε είναι να υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες εισιτηρίων που να απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες φιλάθλων που στηρίζουν με την αγορά διαρκείας, που να έχουν μεγαλύτερη μείωση.
Είναι για ηλικίες άνω των 65 ετών, για τους φίλους από την επαρχία, επειδή το γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας, αλλά δεν έρχονται στα περισσότερα παιχνίδια. Υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν από το εξωτερικό γιατί θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα. Στην επαρχία είναι γνωστό ότι υπάρχει πολύς κόσμος του ΠΑΟΚ και για αυτό επιλέχθηκε αυτή η επιπλέον έκπτωση.
Να διευκρινίσουμε ότι οι τέσσερις συγκεκριμένες κατηγορίες φιλάθλων, θα πρέπει να έρχονται στα γραφεία για να αγοράσουν τα διαρκείας και όχι μέσω ίντερνετ, γιατί θα πρέπει με κάποιο αποδεικτικό στοιχείο να δείξει ότι υπάγεται σε μία από τις τέσσερις κατηγορίες. Με πιστωτική κάρτα υπάρχουν 10 άτοκες δόσεις. Αν κάποιος κλείσει από το ίντερνετ και πληρώσει με πιστωτική κάρτα, δεν έχει τη δυνατότητα για άτοκες δόσεις. Ολες οι πιστωτικές είναι δεκτές, εκτός από την American Express.
Για τις προσδοκίες: Είναι μία ευχάριστη διαδικασία, γιατί έρχεται κόσμος. Δε μπορούμε να μπούμε σε νούμερα από τώρα. Ο αριθμός που είπε ο πρόεδρος είναι πολύ δύσκολος λόγω της οικονομικής κατάστασης. Ευχή όλων είναι να φτάσουμε σε αυτό το νούμερο, γιατί είναι μία πολύ σημαντική βοήθεια για τον ΠΑΟΚ, η παρουσία του κόσμου όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο, γιατί όπως είπε και ο κ. Δώνης, φανταστείτε μία δυνατή Τούμπα, που δεν την είχαμε στο φινάλε των πλέι οφ.
Για την προτεραιότητα των περσινών κατόχων: Αυτό το διάστημα είναι ικανοποιητικό για όσους θέλουν να έρθουν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους και το φινάλε αυτής της περιόδου, μπήκε στις 6 Ιουλίου, ούτως ώστε όποιος πληρώνεται τέλος του μηνός, να ανανεώσει τη θέση του. Θα εξαρτηθεί η διαφορά στο διάστημα, από το πότε θα γίνει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Τούμπα. Με το που θα γίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.
Για το πότε θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση: Για τις 25 Ιουνίου έχει βγει ένα πλάνο να συγκεντρωθούν οι ποδοσφαιριστές, που θα γίνουν 2-3 μέρες εργομετρικές εξετάσεις. Δε σημαίνει ότι στις 25 θα γίνει η πρώτη προπόνηση. Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Εχει βγει ένα πλάνο για τις εργομετρικές εξετάσεις, υπάρχει στη σκέψη του Γιώργου Δώνη να γίνει εντός ελληνικού χώρου, μία μίνι προετοιμασία και αρχές Ιουλίου η ομάδα θα πάει στην Ολλανδία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: