Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Πληρώθηκε η Εφορία με... ιδρώτα!!

Ένα θέμα για το οποίο πρέπει η διοίκηση της ΚΑΕ να βρίσκει λύση κάθε μήνα, ανεξάρτητα από τα έσοδα που έχει ή από το κρίσιμο παιχνίδι που υπάρχει, είναι η δόση στην Εφορία για τα χρέη προς το Δημόσιο.
Χθες υπήρχε ένας πραγματικός αγώνας... δρόμου από την διοίκηση της ΚΑΕ προκειμένου να βρεθούν οι 36.000 ευρώ που έπρεπε να καταβληθούν για την δόση Μαίου, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στην ρύθμιση που έγινε προ μηνών. Οι άνθρωποι του Άρη κατάφεραν να φανούν συνεπείς στην συγκεκριμένη υποχρέωση και να μπορέσουν να πληρώσουν το ποσό των 36.000 ευρώ και πλέον επικεντρώνονται στα άλλα τρέχουσα ζητήματα και στην δόση του επόμενου μήνα. Οι "κίτρινοι" ελπίζουν ότι η επόμενη δόση προς την Εφορία θα είναι μικρότερη κατά... 9.000 ευρώ μιας και τώρα ο αριθμός των δόσεων είναι 24 και υπάρχει μία υπόσχεση ότι θα γίνουν 48 κάτι που σημαίνει ότι θα μειωθεί το ποσό της μηνιαίας.

Αυτό είναι ένα θέμα που θα κυνηγήσουν οι άνθρωποι του Άρη μέσα στις επόμενες ημέρες, μιας και θέλουν να το κλείσουν και να μειώσουν το ποσό που θα πηγαίνει στην Εφορία κάθε μήνα.

Η εξέλιξη μπορεί να ήταν θετική όσον αφορά την πληρωμή της δόσεως αλλά έγινε ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας στην ΚΑΕ, κάτι το οποίο είναι εμπόδιο για κάθε κίνηση που κάνουν για διακανονισμό, όπως για παράδειγμα την συμφωνία με τους παίκτες για τα οφειλόμενα.

Οι "κίτρινοι" περίμεναν να έρθουν στα ταμεία χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την δόση του ΟΠΑΠ αλλά κάτι δεν έγινε ακόμα, θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες και σίγουρα θα λύσει προβλήματα. Επίσης θα πρέπει να υπάρξει και εμπράκτως η στήριξη των παραγόντων προς την νέα διοίκηση, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει στο βαθμό που θα περίμεναν άπαντες. Πάντως στην ΚΑΕ υπάρχει αισιοδοξία ότι από τον Ιούνιο και μετά θα υπάρχει μεγαλύτερη ρευστότητα, άρα και ευκολία στις κινήσεις τους όσον αφορά διακανονισμούς με παίκτες και οφειλές προς το Δημόσιο.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: