Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Έρχονται παραιτήσεις!

Υπό το βάρος της μη εξασφάλισης της αδειοδότησης οδηγούνται σε παραίτηση τα μέλη του Δ.Σ. Προκρίνεται η λύση ενός μεταβατικού σχήματος.
Έρχονται παραιτήσεις
Η μη εξασφάλιση της αδειοδότησης για τη νέα σεζόν και η συσσωρευμένη οργή του κόσμου αναμένεται να προκαλέσει μια σειρά από αλυσιδωτές εξελίξεις στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ που αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης αφού με πενιχρά έσοδα και δίχως τη δυνατότητα μεταγραφών και ανανεώσεων, οδηγείται σε σημαντική συρρίκνωση.
Σε πιο δύσκολη θέση από όλους βρίσκεται η διοίκηση, η οποία λειτουργεί κάτω από ένα ασφυκτικό κλοιό αμφισβήτησης από τον κόσμο, οργανωμένο και μη. Αμφισβήτηση που φθάνει μέχρι και στην προτροπή να παραιτηθούν ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες για την επόμενη μέρα στην ομάδα. Η πίεση που αισθάνονται τα μέλη της διοίκησης είναι τεράστια και το πιο πιθανό είναι σήμερα να έχουμε παραιτήσεις. Αυτό που προκρίνεται και αποφασίστηκε ύστερα από μαραθώνιες συναντήσεις μεταξύ των μελών είναι -και μέχρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση- να παραμείνουν μόνο ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων σύμβουλος που έχουν και το δικαίωμα της υπογραφής ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί η ΠΑΕ στο μεταβατικό στάδιο μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.
Κατά τη διάρκεια των πολύωρων συζητήσεων, τέθηκε στο τραπέζι και η πρόταση να δημιουργηθεί ένα 5μελές διοικητικό σχήμα με επικεφαλής τον Αντώνη Ζαμπέτα και πρόσωπα κοινής αποδοχής ώστε να κατευναστούν τα πνεύματα και να γίνει προσπάθεια ανοίγματος στον κόσμο και ευρύτερης συσπείρωσης.
Σήμερα (01/-6) δηλαδή, εκτός απροόπτου πάντως, θα δηλώσουν επίσημα την παραίτησή τους τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ (Ορφανίδης, Πόππης, Παπαιωάννου, Ευγενίου, Βαλογιώργης) κάτι που ούτως ή άλλως είχαν σκοπό να κάνουν ακόμη και αν η ομάδα έπαιρνε αδειοδότηση.
Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, η ΚΜΑ και ο ερασιτέχνης από κοινού αναζητούν πρόσωπα που θα μπορούσαν να σχηματίσουν μια διοίκηση και θα τρέξουν τις εξελίξεις της επόμενης μέρας και εντός των επόμενων ημερών θα σχηματοποιηθούν τα πράγματα.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: