Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Παραιτήθηκε η διοίκηση, «τρέχουν» οι εξελίξεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης το τελευταίο εικοσιτετράωρο μετά το «κόκκινο» που άναψε η ΕΠΟ στην αδειοδότηση των «κίτρινων». Μετά το πολύωρο χθεσινό συμβούλιο των μελών της ΠΑΕ, της ΚΜΑ και του ΑΣ, σήμερα επτά μέλη της διοίκησης παραιτήθηκαν υπό το βάρος των εξελίξεων.

Η ανακοίνωση που ανέβηκε ακριβώς στις 17.48 στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ αναφέρει συγκρεκριμένα τα εξής:

«Την παραίτηση τους από τις θέσεις του ΔΣ της ΠΑΕ υπέβαλλαν με το παρακάτω κείμενο 7 μέλη της διοίκησης. Αναλυτικά η τοποθέτησή τους:

«Αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μας αναλογεί στις πρόσφατες αρνητικές εξελίξεις στον αγαπημένο μας σύλλογο και με σκοπό να διευκολύνουμε τις εξελίξεις που επιβάλλεται να υπάρχουν στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας από την εξόχως τιμητική θέση.

ΜΕ ΤΙΜΗ
Τα μέλη του Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

ΒΑΛΟΓΙΩΡΓΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ
ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΟΠΠΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ».

Αμέσως μετά έγινε γνωστό πως στις θέσεις τους, για να διευκολύνουν την πορεία της εταιρείας, παραμένουν οι κ.κ. Αθανασιάδης, Ζαμπέτας και Γρόλλιος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την υποβολή παραιτήσεων μελών του ΔΣ της εταιρίας ο Πρόεδρος κ. Αθανασιάδης και ο Δ. Σύμβουλος κ. Ζαμπέτας προχώρησαν στην αποδοχή τους με την παρακάτω τοποθέτηση:
«Υποβλήθηκε σήμερα, Παρασκευή 01/06/2012, η δήλωση παραίτησης των κάτωθι μελών του ΔΣ:
ΒΑΛΟΓΙΩΡΓΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ
ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΟΠΠΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Οι παραιτήσεις έγιναν αποδεκτές από τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ.κ. Αθανασιάδη, Ζαμπέτα, οι οποίοι παραμένουν στην θέση τους διευκολύνοντας έτσι αφενός τις διοικητικές εξελίξεις και αφετέρου εξυπηρετώντας την λειτουργία της εταιρίας. Στην θέση του παραμένει και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη κ. Γρόλλιος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: