Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

«Δεν θέλουμε τον Μπερμπάτοφ»

«Δεν θέλουμε τον Μπερμπάτοφ»
Τις φήμες που ήθελαν τη Μπάγερ Λεβερκούζεν να ενδιαφέρεται για το Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ διέψευσε με δηλώσεις του στη «Rheinische Post» ο εκτελεστικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Βόλφγανγκ Χολτζχάουερ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτιαξε το όνομα του στις «ασπιρίνες», όπου έμεινε 5 χρόνια και σε 154 εμφανίσεις σημείωσε 69 γκολ. Φέτος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «κόκκινους διαβόλους» και τα δημοσιεύματα μιλούσαν για επιστροφή του στη Λεβερκούζεν.

Όμως, ο Χολτζχάουερ ήταν κατηγορηματικός: «Αναζητούμε έναν επιθετικό, ο οποίο θα «ταιριάξει» με το Στέφαν Κίσλινγκ. Παρ’ όλα αυτά ο Μπερμπάτοφ δεν είναι στις επιλογές μας», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Διατηρούμε ακόμα καλές σχέσεις μαζί του, αλλά θα κινηθούμε για την απόκτησή του μόνο στην περίπτωση που είναι ελεύθερος», αφήνοντας ένα μικρό «παραθυράκι» να στραφούν στον 31χρονο.

Τη φετινή σεζόν ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είχε μόλις 12 συμμετοχές στη Πρέμιερ Λιγκ, με τις 7 από αυτές να προέρχονται από τον πάγκο. Ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του έχουν εκφράσει Παρί Σεν Ζερμέν, Ντόρτμουντ και Λάτσιο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: