Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Η... βάση της ΑΕΚ στο Πρέστον!!

Η καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ, αν η ομάδα υπάρχει φυσικά, θα διεξαχθεί στο Πρέστον και η βάση της Ένωσης θα είναι το Preston Marriott Hotel.
Η... βάση της ΑΕΚ στο Πρέστον!
Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων και οι ανέσεις του κρίνονται, αν μη τι άλλο, ικανοποιητικές. Εσωτερική πισίνα, πλήρες γυμναστήριο για ομάδες, μεγάλοι χώροι που χρησιμοποιούνται για συνέδρια επιχειρηματιών, αίθουσες για συνεντεύξεις Τύπου κλπ... Και από τη στιγμή που μιλάμε για Β. Αγγλία (το Πρέστον είναι πολύ κοντά και στο Μάντσεστερ) είναι αυτονόητοι οι μεγάλοι κήποι και το δάσος ακριβώς δίπλα.
Σε απόσταση 15 λεπτών είναι το δημαρχείο του Πρέστον ενώ ακόμη πιο κοντά, στα 10 λεπτά από το ξενοδοχείο, είναι το εθνικό μουσείο ποδοσφαίρου της Αγγλίας.
Εκεί, λοιπόν, θα καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ για την καλοκαιρινή της προετοιμασία, αν -πρώτα ο Θεός- υπάρχει ακόμη η Ένωση...
Οπως αντιλαμβάνεται κανείς, η κατάσταση δε θα έχει καμία σχέση με το περσινό χάλι της Σλοβενίας ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι για τη συμφωνία της ΑΕΚ με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο στο Πρέστον για την προετοιμασία της δεν ρωτήθηκε καν ο Βασίλης Δημητριάδης...
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: