Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Οι πρώτες αποφάσεις ενόψει καλοκαιριού!!

Τα τελευταία 24ωρα Γιώργος Δώνης και Ζήσης Βρύζας βρίσκονται συνεχώς σε επαφή με τους δύο άνδρες να θέτουν επί τάπητος τόσο τα μεταγραφικά δεδομένα της νέας σεζόν, όσο και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ομάδα κατά την προετοιμασία του καλοκαιριού.

Όπως προκύπτει, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο στις 25 Ιουνίου, πιο αργά σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό, καθώς οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αρχίζουν στις 2 Αυγούστου μετά την αρνητική απάντηση που έλαβε η ΑΕΚ από την ΕΠΟ, ενώ η προετοιμασία τους θα συνεχιστεί εντός συνόρων μέχρις τις 5 Ιουλίου. Όπως επισημάνθηκε αυτό το πρώτο στάδιο θα αφιερωθεί αποκλειστικά στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει η περιοχή στην οποία θα καταλύσει αποστολή.

Όσον αφορά το δεύτερο και κύριο στάδιο της προετοιμασίας, αυτό θα γίνει στο γνώριμο Άρνεμ της Ολλανδίας, εκεί όπου η ομάδα θα δώσει τα πρώτα της φιλικά, ενώ θα μπουν και οι πρώτες τακτικές… πινελιές από τον Γιώργο Δώνη.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: